INGEN LUST

Vart är mitt bloggsug? Jag vet inte. Tänker att jag i alla fall har lite sug till att blogga, men nej det har jag inte. Vill ju egentligen hålla igång bloggen, men när man inte orkar lägga ner tid på inläggen så är det inte roligt. Att sitta och tvinga fram massa tama inlägg känns bara konstigt. Kände ändå för att uppdatera lite och jag hoppas innerligt att suget kommer tillbaka snart, jag gillar ju att blogga!
 
Idag är det äntligen fredag, denna veckan har gått rätt segt faktiskt.. Sista lektionen idag, idrotten, var inställd och hallelujah vad glad jag blev! Vet ärligt inte om jag hade orkat gå ända till fyra idag, haha. Så. Sjukt. Trött. När mamma kommer hem ska vi äta tacos, det är verkligen typisk fredagsmat. Jag tröttnar aldrig! Ikväll ska jag dra till ungdomsgruppen och kolla film och äta kladdkaka som jag har bakat. Är fruktansvärt trött och hade gärna bara legat hemma och kollat idol, men det blir nog mysigt! Idag fick vi ju lov också förresten. Knappt tänkt på det men det ska faktiskt bli väldigt skönt, trots att jag inte får mycket till lov. Åker ju till Estland på onsdag. Får i alla fall några dagar att vila på, behövligt!! Nej kompisar, nu ska jag sätta på ett avsnitt vampire diaries. Längtat hela dagen till att komma hem och bara ta det lugnt framför ett avsnitt. Ahhh, det är kärlek!! Haha.
 
 
 
 
 
 
 

GODISREA



Ser ni hur heaven detta ser ut!! Det är godisrea på maxi inför halloween, så alla går runt med godispåsar i skolan nu, haha. Jag och Johanna gick och köpte varsin påse på rasten och det var ju så höjdpunkten på dagen. Nu har jag lite plugg att göra, sen ska jag sätta mig med lite godis och kolla halloweenavsnittet av pretty little liars! Åh, hoppas verkligen att det är bra. 

FRÖLUNDA-ÖREBRO

Ikväll ska jag på frölundamatch! Äntligen, det var så längesedan. Jag älskar verkligen att kolla på hockey, tycker det är så roligt! Mitt hjärta klappar lite extra för Frölunda (haha, usch vad töntigt), och jag älskar känslan på matcher. Det ska bli roligt i alla fall! Gratis är det också. Det har skapats en kampanj mot alla skottlossningar som har skett i Göteborg detta året bland unga. Man vill göra något positivt och bra för unga typ, så alla ungdomar får gå gratis på just denna matchen, och för alla andra halveras priset. Himla bra grej!! Jag klagar inte på gratis hockey i alla fall, hehe.
 
En gammal bild på mig och jossan, så små haha.. Var tvungen att ha en bild med frölundatema hehe
 

IMORGON ÄR DET DAGS!

Eller ja, på onsdag för oss i Sverige.. Halloweenavsnittet av Pretty Little Liars!! Sista avsnittet var ju helt galet. Hoppas det är massa man får reda på i detta! Tycker att pll har en tendens till att dra ut på allting för mycket, vilket jag tycker är sjukt störande. Man får liksom aldrig reda på någonting, och när man väl får det, efter typ fem avsnitt, så blir man bara besviken. Men nu i senaste avsnittet hände allting på en gång. Men jag längtar ändå tills det kommer, det är så mycket man vill få svar på nu, haha.. Någon som kollar på pll? Vad tycker ni?
 
 
 
 
 
 
 

SÖNDAG

Så här såg jag ut igår! Jag tycker egentligen inte att jag passar i blusliknande saker, men denna från Zara är ju så fin att jag bara måste. Älskar den.
 
Min söndag har bestått av gudstjänst och efter det möte om vår Estlandresa. Några i min ungdomsgrupp, inklusive mig, åker till Estland i fyra dagar på höstlovet. Vi ska besöka barnhem, leka med barnen där, besöka utsatta familjer och dela ut matpaket, bland annat. Det ska bli så himla roligt verkligen, och framför allt lärorikt! En rejäl tankeställare att se hur andra människor i världen har det. Det blir även första gången jag flyger, spääännande! Haha, ska bli kul faktiskt. Ska äta snart och sedan kommer kanske Oscar och kollar solsidan med mig, hehe. Puss!
 

JAG LEVER

Hej bloggis! Jag har tänkt på dig men inte saknat dig speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Det har varit så mycket i veckan med allt, att jag bara inte orkat skriva. Jag stör mig på när andra bloggare skriver så, att hur svårt kan det vara att skriva lite inlägg, men det tar faktiskt emot att sätta sig ner och skriva ett inlägg med bilder och allt när man inte känner att man har tid eller ork, så jag har liksom struntat i det helt och hållet. Har slängt in några halvtaskiga inlägg men kände att det lika gärna var bra att skita i det helt då. Så nu vet ni! Glad att ni ändå är ungefär samma summa som kikat in här varje dag ändå! Puss på er. Blogginspirationen är inte på topp för tillfället, men jag ska i alla fall försöka hålla igång lite mer.
 
Ikväll hade vi släktkalas här för min lilla släkt eftersom jag fyllde år förra veckan. Det ska jag också berätta lite mer om, min födelsedag alltså. Presenter och lite sånt, det gillar jag att läsa om hos andra. Hade i alla fall en jätte bra födelsedag och så! Snart ska jag göra iordning mig för sängen och kolla några avsnitt solsidan. Jag är snart klar med tredje säsongen och jag började kolla om alla säsonger för typ.. Tre dagar sen? Okej, det är inte så långa och många avsnitt, men ändå... Nya säsongen börjar imorgon ju, taggaaa!! Hehe.
 
 

ONSDAG


Hur kallt är det inte ute då? Mina händer fryser ihjäl, måste börja med vantar snart.. Passande nog startar jag dagen med lite julJB. Snart är det ju jul typ, haha. Går så fort.. Idag har jag min jobbigaste dag i skolan, får se om jag överlever. Puss! 

MÅNDAG

Som ni har märkt har jag inte bloggat på hela helgen, och den enda anledningen till det är att jag har haft fullt upp. Har haft jätte roligt iallafall, hade bästa födelsedagen och söndagen var bra också! 

Just nu sitter jag hemma och har precis ätit. Vi har hål, men börjar om en timma igen, så ska ta bussen ner igen om en stund. Jag är så trött att jag bara vill lägga mig och sova en stund, men då blir jag bara ännu tröttare så ska försöka hålla ögonen öppna.. Idag står plugg på schemat, mycket att göra i skolan denna veckan.. Ångest. Jaja, hörs sen, puss! 

Så kär i hösten, älskar alla färgglada löv och så, så fint!


17 ÅR

Idag är det min dag! Blev väckt i morse av familjen med presenter. Fick såå fina saker, jätte nöjd verkligen!! Nu är vi på restaurang vid älven för att äta lunch. Så himla fint väder också, just på min födelsedag! Haha. Vi sitter utomhus utan jacka precis vid älven. Nu mår man. Ikväll kommer några snyggingar till mig för middag, ska bli jätte roligt! Men mycket bloggning blir det inte idag, känner på mig att dagen kommer bli rätt stressig.. Ha en bra lördag, för det ska jag verkligen ha! Kram 









CHRISTMAS

Justin Bieber – Drummer Boy
Justin Bieber – Someday At Christmas
Justin Bieber – All I Want For Christmas Is You (SuperFestive!)
Justin Bieber – Santa Claus Is Coming To Town
Justin Bieber – Mistletoe
Justin Bieber – Silent Night
 
Fick någon galen julkänsla häromdagen. Så nu har jag börjat längta till julen, haha. Har börjat lyssna på Justins julskiva och känner bara åååhh. Julen är ju utan tvekan den mysigaste tiden på året. Alla är så glada, säger god jul till varandra, det är pyntat över allt, julmusik spelas i affärer, julmarknader, julklappar, snö, lucia, julbak, tända ljus, familjen.. You name it! Men det får ändå inte gå för fort. Det vet jag nämligen att det typ kommer att göra, tiden går ju så fort nu för tiden! Jag har inte ens vant mig vid att sommaren är slut och nu är det i mitten av oktober. Vad hände liksom... Tycker i alla fall julen är så mysig!
 
 

BEANIES

Beanies
 
Beanies by josefin-aholm featuring a white hat

KROATIEN 2013

Lite bilder från Kroatien denna sommaren. Vi var där i två veckor och det var den bästa semestern jag någonsin varit på! Kolla på bilderna, behöver jag ens nämna att jag saknar det..?
 

TORSDAG

Dagens fruktansvärt nyttiga lunch intogs på maxi. Alltså så pinsamt att sitta i deras café med alla pensionärer, speciellt om folk går förbi som man känner, haha.
 
Måste faktiskt erkänna att denna veckan gått lite segt. Eller segt var väl att ta i, men jag har trott att det är torsdag typ varje dag i denna veckan. Men idag är det torsdag på riktigt! Vi har världens goaste dag i skolan imorgon också, ska på något om nätmobbning, sedan kolla på en teater, sedan har vi idrott. Helt ok! Och på lördag fyller jag år! Woopwoop, hehe. Det konstiga är att jag typ inte ens längtar. Klagar ju inte men det är inget jag går runt och har fjärilar i magen över flera dagar innan, som det var när man var yngre, haha. Jaja, jag ska till Oscar snart i alla fall med Emelie. Vi ska sova över till imorgon så vet inte om jag bloggar mycket mer idag.. Kommer nog upp ett tidsinställt! Puss
 
 

NÄSTAN AVUNDSJUK PÅ MIG SJÄLV

Nyduschad, insmord och med lena ben, tände jag lite ljus, la mig i sängen och satte på ett avsnitt vampire diaries. Åh, vad jag gillar att lyxa till mina vardagskvällar! Nu mår jag. 




ONSDAG

Alltså herregud vilka jobbiga dagar, både igår och idag. Igår var det inget jobbigt i skolan men jag hade sån sjuk panik inför provet som jag hade idag. Idag var det, som alla andra onsdagar, sjukt segt i skolan, men naturprovet gick faktiskt förvånansvärt bra! Kommer inte direkt få A, men dåligt gick det inte. Nu har vi inget mer denna veckan och det är SÅÅ skönt, men behöver dock redan nu plugga till allt vi har nästa vecka.. Men idag har jag en ledig dag, så värd det! På rasten idag gick jag, Louise och Johanna och köpte chokladbollar och så, och det var vi också väldigt värda.. Så gott! 






FÖLJ MIG GÄRNA!




HÖST

Var ute med min pärla på min håltimma förut, mys! Älskar att löven på träden har blivit röda, orange och gula, det är så fint!! Synd bara att det är så tråkigt väder, med regn. Jag har det nog hellre lite kallare men att det är fint väder, med blå himmel. Det är något som jag tycker är så mysigt. När träden visar höst, det är blå himmel, kall luft, och man kan gosa in sig i sin vinterjacka, en stor mysig halsduk och ett par vantar. Vi har ju faktiskt haft några såna dagar nu så ska inte klaga, vi behöver ju regn också liksom. Herregud vad jag babblar på, haha..
 
Min kväll kommer att bestå av naturplugg. Ska försöka bli klar med alla frågorna så att jag kan börja plugga in dom också. Provet är på onsdag. Åh herregud, det är så mycket!! Hjälp
 
 

GODMORGON- MÅNDAG

Har haft det aschill hela morgonen men nu börjar det bli lite bråttom alltså.. Måste gå till bussen om typ en min. Har i alla fall skön dag idag. Medialektion, hål och sedan samhäll. I like! Hörs sen, PUSS. Förresten, Justins nya låt heartbreaker släpptes idag, lyssna!!
 
 
 
 
 

I LIKE- NAILS

Fräscha naglar- Okej, vem gillar att ha ofräscha naglar haha... Men jag mår typ bättre om jag har fina naglar! Tyvärr ser mina naglar ut som skit. Ingen snygg form, dom flisar sig så fort dom börjar bli långa, jag passar typ inte i nagellack som det finns så fina. Ska göra gelénaglar snart igen, så himla fint! Vill ha något naturligt och enkelt. Lite nudefärgat, typ som färgen på dom naglarna på bilden till vänster. Så snyggt!
 

SUNDAY- PLUGGDAY

Denna söndagen kommer verkligen bestå av plugg. Jag har naturprov på onsdag och det är ett utav de jobbigaste ämnena tycker jag. Så fruktansvärt onödigt verkligen. Har aldrig tyckt att jag behövt kunna speciellt mycket om det, jag känner inte direkt att jag kommer behöva det i min framtid. Och när ett ämne inte är intressant blir det ju ännu svårare, så jag förstår inte så mycket alltså.. Men men, det måste ju göras ändå. Så naturplugg blir det och lite samhällsplugg och kanske matte också. Just do it, liksom. Har suttit en stund nu med Emelie och kommit en bit i alla fall, så det känns skönt. Äter godaste Ahlgrens bilar och emellanåt blir det lite girltalk, så det är rätt chill ändå. Ibland kan jag tycka det är mysigt med pluggdagar...
 
 
 
 

IGÅR

Har börjat få lite ångest när jag inte bloggar. Innan brydde jag mig inte men nu vill jag ha min blogg uppdaterad, haha. Har verkligen inte hunnit bara..
 
Igår drog jag in till stan med Emelie rätt tidigt och var där ett tag. Vi kollade in en bloppis som ett par bloggare hade, så sjukt ovärt haha.. Det var jätte lång kö så när vi kom in så var det knappt någonting kvar. Fick köpt mig en kjol i alla fall! Och sen när vi gick lite i stan hittade jag "min" halsduk, nu är jag redo för hösten! Vi tog en snabb fika på Condeco och sen åkte vi hem till mig, köpte godis, lagade tacos och sen kom Oscar så hade vi filmkväll. Vi kollade på skräckfilm och sedan spenderade vi resten av kvällen på chatroulette, haha. Hade det roligt i alla fall!
 
'
Alltså denna bilden.. Emelie tog en smygbild på mig, men HUR står jag med mitt ena ben? Tror jag brukar stå så, haha måste sluta. Ser ju sjukt ut
 
 
 
 

TYLER WARD

Älskar Tyler Wards låtar! Eller ja, hans låtar är det ju inte riktigt, men jag gillar sättet han gör dem på. Han gör akustiska covers på väldigt många populära låtar. Sjukt skön musik att lyssna på! Bra att kunna lyssna på likadana låtar på olika sätt också när man har brist på låtar, haha. TIPS! Länkar till några godingar här nedan.
 
Tyler Ward – No Diggity
Tyler Ward & Alex G – We Can't Stop - acoustic
Tyler Ward – I Would
Tyler Ward – Stay - acoustic
Tyler Ward & Lindsey Stirling – Thrift Shop
Tyler Ward feat. Jess Moskaluke – We Found Love - acoustic
Tyler Ward – Sparks Fly ft. Julia Sheer (Taylor Swift Acoustic Cover)
 
 
 
 
 

AVSLUTAR DENNA KVÄLL PÅ BÄSTA SÄTT



KANELBULLENS DAG

Förut i skolan gick jag, Johanna och Louise och köpte kanelbulle eftersom det är kanelbullens dag idag! Måste ju firas, hehe. Jag var dock inte alls sugen då, men blev så glad när jag kom hem och såg en hoptryckt bulle i min väska som jag glömt av. Mums! Sitter och äter den nu och kollar lite bloggar.
 
Vi simmade idag på idrotten, sista lektionen. Gick faktiskt riktigt bra, och det var roligt! Trodde faktiskt inte det, brukar typ vara nervös när vi har simning, men inte idag och jag hade ingen anledning till att vara det heller. Ikväll är det cafékväll på ungdomsgruppen som gäller. Innan det ska vi ha lite räkmys och så här hemma. Go fredag!
 
 
 
 
 

I LIKE

Halsdukar- Något jag bara måste införskaffa mig snarast är en halsduk. Det kanske inte låter så svårt att göra det men jag har ju mina små krav, haha. Har letat runt i stan nu några gånger men hittar ingen bra. Ofta köper jag om den ser snygg ut hängandes i affären men det är ju viktigt att den går att "få till" snyggt också. Men i alla fall så är halsdukar så himla mysigt nu i höst!
 
UGGS- Åh, vad jag är sugen på ett par uggs... Just nu är det gråa som jag går och drömmer om, både låga och mellanhöga, men mest praktiskt och användbart är nog mellanhöga. Min plånbok tillåter dock inte det tyvärr... Men hur mysigt ändå? Tyvärr blir de ju så fula när man utsätter dom för regn och så. Men hade jag haft pengar hade jag inte bangat! Gosigaste skorna.
 

GOD MORGON- FREDAG

Det gör så mycket att få sova en timma längre, verkligen. Innan hade jag sovmorgon nästan varje dag och nu är det tvärtom, så jag värdesätter mina små sovmornar högt! Har duschat, satt på kaffe, och går runt och myser i världens skönaste tröja.. I LOVE. Och så är det ju fredag, och det klagar jag ju inte heller på! Slutar fyra idag, men lektionerna är inte så jobbiga så det gör inte så mycket. Hörs sen! Puss
 
 
 
 

ALLTSÅ SÅ HEAVEN

Mamma ser att jag inte är i mina bästa dagar, fruktansvärt trött, arg och känner mig stressad. Så hon kommer hem med massa frukt och choklad, precis vad jag ville ha, bästa mamma ♥♥ Nu sitter vi i soffan och äter detta och kollar på tv. Klagar verkligen inte!

"TJING TJING"

Skulle ju inte säga någonting mer om filosofiprovet så ska inte göra det, men måste bara säga hahaha, så kan man ju gissa hur det gick.
 
Egentligen slutar jag fyra idag eftersom jag har sen halvklass, men hoppade in i den tidiga halvklassen idag så jag slutade klockan två. Väldigt skönt faktiskt! Nu ska jag bara ta det lugnt till ett avsnitt vampire diaries, och äta banan med jordnötssmör, löv it. Senare vet jag inte vad som händer men jag vet att jag behöver plugga lite i alla fall. Har ingen fritid längre överhuvudtaget känns det som.. Men tror det är så här i några veckor nu och sen blir det chill igen. Det brukar gå i perioder det där med att ha mycket i skolan.
 
 
 
 

POUR IT UP VIDEO

Igår släppte Rihanna musikvideon till "Pour it up" från hennes senaste skiva. Älskar denna låten och ja.. Hon är grym tycker jag!! Dock stör jag mig på att jag inte ser några skandalrubriker med att Rihanna visar "lite" hud, men om Miley gör det är det ett jävla liv, haha. Själv så bryr jag mig inte om någon utav dom är nakna i videos eller what ever.
 
 
 
 
 
 

PLUGGHÖRNA

Gjorde en liten mys plugghörna till mig förut som jag först tyckte var väldigt smart, men om den ska vara till för att plugga så var den kanske inte så smart.. Blev mer att jag låg och vilade, och kollade datorn, haha. För mig passar det bäst att sitta vid ett bord, då gör jag det jag ska. Men mysigt var det ju! La massa kuddar och filtar på mitt golv, satte på mig min onepiece, och läste en liten stund i alla fall.
 
Känner faktiskt att jag kan filosofin hyfsat nu, vet inte hur jag ska plugga mer. Nu får det helt enkelt gå som det går! Och går det åt skogen imorgon så får det väl göra det. What to do liksom. Shit vad jag snackar om detta provet, haha.. Men är så nervös över det. Nu lovar jag att jag inte ska snacka om det mer! Ska kolla resten av bonde söker fru nu (alltså orkar inte vilka töntar det finns ute i världen som söker till det programmet, haha), och sen sova tror jag, om det inte kommer något bra på tv. Puss
 
 

NU DÖR JAG

Om jag säger samhäll, natur, filosofi, engelska, en kooort jävla lunch, psykologi och tyska. Vad säger ni då? För mig är det en onsdag i skolan, och jag hatar det. Okej att gå 8-16, det får man ta, men med lektioner som ligger tätt, tätt hela dagen med världens tråkigaste ämnen är inte okej. De ämnen jag tycker är absolut tråkigast är natur, och tyska och inte långt där efter psykologi. Tänk att ha tyska, sista lektionen när man är som tröttast? Jag bajsar på mina onsdagar faktiskt, dåliga är dom.
 
Nu är jag så trött att jag vet inte vad jag heter. Eller det har jag i och för sig varit hela dagen. Grät typ förut för att jag längtade hem till min säng och vampire diaries så mycket, haha. Det första jag gjorde när jag kom innanför dörren var att kasta mig på nutellaburken och slicka ur det sista som var kvar, och sätta på ett avsnitt vd, så det har jag gjort nu, haha. Vad händer annars idag då? Jo, filosofiplugg. Alltså, jag har inget liv längre. Imorgon är i alla fall filosofiplugget över för den här gången och det ska bli så skönt.
 
 
 

STAN MED MAMMA

 Kom hem från stan för en timma sen typ. Skulle framför allt in för att pröva en jacka från Zara som jag ville önska mig (så snygg!!) som jag såg i stan i torsdags, men tror ni inte den är slut? På båda "zarorna" fanns det inte en enda storlek kvar. Blev faktiskt lite ledsen haha, den var verkligen perfekt och inte särskilt dyr heller. Sedan drog vi några snabbisar in på några affärer och käkade även på Condeco.
 
Jaja, annars då? Oscar dök upp hemma lite innan jag skulle åka så han följde med mig ut med Elsa och körde mig till bussen. Sjukt gött, orka gå liksom :p:P hehe. Nu måste jag sätta mig med filosofin, ni anar inte vilken panik jag har inför detta provet... Ber till Gud att det ska gå bra!!
 
Fick förresten en fråga vilka som var på bilden igår, när vi sitter och äter nutella, och det är Oscar, jag då, och Emelie!
 

SLUTAT

Åh, vad skönt! Vi hade inte min sista lektion så jag slutade tolv idag, sååå gött! Kom hem för en liten stund sen och har precis fixat iordning lite mat som jag tänkte äta framför ett avsnitt vampire diaries (ovanligt va?). Runt halv tre ska jag in till stan och möta mamma och kolla efter grejer att önska mig till min födelsedag nästa helg! Vet fortfarande inte någonting jag vill önska mig.. Hörs sen, kram
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0