HAPPY

Åh, har det så himla bra! Perfekt väder och det ska bli bra imorgon också tror jag. Nu ska vi snart sova, puss! (Världens sugigaste inlägg haha, bättre än inget..)

ELIDA

 
Hej fina! I helgen ska jag ut och segla med en kristen segelbåt som heter Elida. Tror det är europas största segelbåt, eller i alla fall en utav dom. Har gjort det en gång innan och det var såå härligt, så är jätte glad att jag får chansen att göra det igen! Men bloggningen kommer dessvärre lida, och jag har inte hunnit göra något tidsinställt. Vet inte hur täckningen är ute på havet men får jag tillfälle att blogga kommer jag göra det! Hörs på söndag annars, puss!

FUNKAR JU

Sååå fint väder, ut med er!! Bloggar mer senare, puss

SOMMAR

 
Jag och Emelie körde en drive in på donken och köpte glass. Hahaha i den första luckan där vi precis har betalat och ska åka vidare till nästa lucka för att hämta glassen så startar så klart in moppejäveln!! Och bilar står bakom och väntar på att få betala, och där står vi som små töntar, men till slut gick det! Så åkte vi till älven och satte oss och pratade massor, älskar sommarkvällar när man kan se solen åka ner bakom träden, sitta i bara tshirt.. Så härligt. Och förresten, det är inte jag som är ego som bara tar med massor med mig själv på, det är Emelie som alltid pepprar bilder, och mycket bilder är ju alltid roligt, eller? Så fick bli en del på mig nu, haha.

WALKING DEAD

Kunde inte ladda upp bilder förut och då ville jag inte blogga, därav min frånvaro. Idag har varit en väldigt väldigt bra dag i alla fall! Bättre väder kunde det inte bli, runt 23-25 grader måste det ha varit och klarblå himmel hela dagen! Var vid Bohus fästning och körde fältstafetten, eller snarare kollade på de i min klass som var med. Var faktiskt rätt roligt, men är sjukt besviken att vi inte vann bästa utklädnad, tycker vår klass var den som gick in för det bäst, faktiskt. Haha tönt att jag bryr mig ens. 
 
Är så nöjd med hur jag lyckades sminka mig faktiskt, såg riktigt läskig ut ibland om jag får säga det själv, hehe. Snodde några bilder från fejjan. Man blir verkligen inte snygg på bild som zombie kände jag.. Jaja whatever. Nu ska jag ut i kvällsolen och åka moppe med Emelie. Puss!
 

BEYONCE

 
Jag är så så så så avundsjuk på de som ska se Beyonce ikväll. Hon är en sån jävla inspiration. Helt fantastisk och SÅ vacker. Känslan jag får på varje klipp jag har sett med henne går inte att beskriva. Hennes power, hennes röst, hennes utseende, hennes personlighet. Önskar så att jag kunde vara i Globen ikväll. Kolla på klippet ovan, hela klippet, så kan man inte bli annat än imponerad. Hennes föräldrar, syster, och Míchelle Obama mfl. som pratar om henne i början också. Ryser fortfarande varje gång jag kollar på det.

ZOMBIE

 
Glömde änna av att blogga kände jag, jobbigt va? Idag var sista dagen vi hade något plugg till, så att komma hem och kunna sätta på massa avsnitt av one tree hill utan att ha ångest för att man egentligen behöver plugga, är väldigt skönt.
 
Imorgon är det fältstafett på min skola. Alla klasser på skolan har ett lag som ska köra stafett helt enkelt, med massor olika grenar. Det roliga är att man ska klä ut sig till någonting, och min klass ska klä ut oss till zombies, eller mer korrekt, the walking dead-serien. Går man verkligen in för det så blir det ju grymt, och det verkar ändå som att alla är beredda att göra det, så det blir nog bra! Jag har fixat outfit och rivit sönder lite kläder, och förut så testade jag att sminka mig, blev ändå rätt bra. As taggad faktiskt haha, även om jag inte ska vara med och tävla. Nu ska jag käka, puss.
 

VS

 
Har en kompis som precis har varit i New York och var snäll och köpte lite grejer åt mig. IN LOVE i trosorna, så snygga och perfekt passform!! Man kan tycka att det inte är värt att lägga lite extra pengar på just trosor men jäklar vad goa dom var. Så nöjd ♥

A

 
Hej kära ni. Slutade fyra idag och när jag kom hem hade mamma köpt donken. Aj aj, men det var längesen jag åt det så det är okej! Haha. Idag fick vi reda på hur det gått på svenska nationella, och gissa vad? Jag fick A på min uppsats, inte illa!! Sen fick jag B på mitt tal, men det visste jag redan.
 
Vad händer idag då? Måste göra någon jävla religionsuppgift som jag inte förstår som jag tydligen ska kunna utantill imorgon, nice! Sen har jag NP uppsats i tyska imorgon, alltså kan ni förstå?! Man ska skriva en uppsats på TYSKA. Typ hej du kan sätta ett F redan nu. Imorgon är i alla fall sista dagen vi har någonting tror jag? Så. Jävla. Gött.
 
 

GODMORGON

Har sovmorgon idag som varje tisdag och börjar halv tolv, så jävla gött!! Sen att lektionerna även är goa på tisdagar gör ju dagen ännu bättre. Kunde typ inte äta go frulle idag dock för jag har fortfarande ont i tänderna, nästan ännu mer ont.. Så att äta avokadoknäckemacka var väl inte den bästa idéen idag.. Känns som att jag har ont överallt nu för tiden, imorgon har vi koopertest i skolan men jag kan fortfarande inte springa då det gör ännu mer ont i låret nu än vad det gjorde innan. Försökte springa i helgen och då högg det till något sjukt, måste kolla upp det!! Nu ska jag göra iordning mig så hörs vi sen. Pussen
 

RÖRIGT INLÄGG

 
Något jag kan störa mig på är småbloggar som blir typ kända i sin egen stad osv. Småtjejer i 10-års åldern tror verkligen att man är känd så fort man har en blogg eller folk vet om en typ, och ska då ta massor idolbilder? Alltså WTF. Okej, man har en blogg med kanske tusen läsare men vaaaart blir man "känd" och att folk faktiskt tar sig modet och går fram och frågar om en IDOLBILD? Hahaha, låter jätte avundsjuk nu men jag stör mig verkligen på det.
 
Sen stör jag mig även på bloggare som är "kända" på det här sättet, och tror själva att dom är kända, men som fan inte uppdaterar. Kanske tio inlägg på en dag med en rubrik och en bild, ingen text eller något, möjligtvis en rad. Typ "GLASS" och så lägger man ut en bild på att man sitter och äter glass. Man typ okej gumman. Haha, känns som några läsisar kommer förstå vem jag pratar om. Nu menar jag verkligen inte att "Alla bloggar suger men min är bäst". Godnatt

-

 
Alltså jag har så ont att fortsätter det så här i morgon så vill jag inte till skolan. Det är så svårt att koncentrera sig och vara glad när man har så ont någonstans att det blir det enda man tänker på. Hoppas faktiskt att kunna gå till skolan i alla fall, synd att få frånvaro nu i slutet!
 
Har varit i församlingshemmet där vi planerat lite inför 6 juni då vi ska ha en ungdomskväll typ för alla som vill komma, ska bli sjukt kul faktiskt då det kommer finnas massor att göra! (typ hoppborg, volleyboll, grill osvosv hehe) Idag fick jag reda på att jag uppnått alla målen i matte och är godkänd på matte nationella vilket är stort för mig. Har haft stora problem med just matten. Det måste firas med glass! Så det är så jag ska spendera min kväll, glass i soffan framför biggest loser. Perfekt

AJ

Har något fruktansvärt ont i mina tänder. Var ju som sagt hos tandläkaren i morse för att spänna det sista nu innan jag ska ta bort den(17 dagar!!!) Och spänner kan man ju minst sagt säga att den gör nu. Har så ont att det till och med gör ont i örat, tror typ det går något system från tänderna till örat eller något, haha. Ingen som inte har tandställning kan förstå hur jävla ont det faktiskt kan göra. Det är verkligen hemskt! Ska äta glass och tycka synd om mig själv, sen ska jag till församlingshemmet och planera lite grejer. Puss!
 
Så här ser mina tänder ut snart xD :pp:P

MÅNDAG

 
Lördagens gott till filmen "Rust and bone" som jag, mamma och pappa såg på Den glassen kan för övrigt vara den godaste, älskar mintsmak och det är så gott som glassmak!! Ska åka till tandläkaren snart där jag ska kolla lite när jag kan ta bort tandställningen och så, sen ska jag till skolan som vanligt. Rätt goa lektioner nu då vi kollar film på varje lektion. Är ju alltid så i slutet när man inte kan börja på något nytt. Hörs sen, puss!
 

GODNATT

 
God kväll godingar. Idag ska jag försöka lägga mig tidigt, måste upp tidigare imorgon för jag ska till tandläkaren.. Har varit en bra helg faktiskt, sad som fan att det är måndag imorgon bara, haha. Bara att hålla ut, inte långt kvar nu! (Herregud vad jag tjatar om det) GODNATT

MAMMA

 
Detta fick min älskade mamma idag, plus en blomma och chokladpraliner. Min mamma är värd allt i världen och hon är min största förebild. Vi står varandra väldigt nära och det är jag glad för :-) Älskar dig!
 

SÖNDAG

 
Försökt blogga från mobilen men allvarligt nu, hur dålig är inte blogg.se appen? Den vill ju inte ladda upp, speciellt inte bilderna. Har i alla fall inte suttit något vid datorn idag. Har varit hos mormor och ätit tårta eftersom det är mors dag, min egen mamma fick även lite presenter från mig och min bror. Sen har jag passat på att ligga och sola i det underbara vädret. Det blåser en del men våran altan är alltid i lä, så det blir svin varmt. Förresten, jag har fått tre myggbett. Antar att det är ett tecken på sommar? Hoppas ni har en bra dag! Puss
 
 
 
 
 
 

OMG

LOVE

 
Marc By Marc Jacobs- Michael Kors
 
Är så himla sugen på en fin klocka. En man alltid har på sig, som man verkligen använder. Har faktiskt blivit lovad en klocka som present när jag blir av med tandställningen (snart!!!). Dessa godingar från mk och mbmj är väldigt fina. Vill ha en enkel som passar till allt men ändå lite speciell. Svårt det där!

DROG EN GRILL

 
Alltså HALLELUJA vad gött detta var då. Blev en rätt bra dag, trots allt. Grillning och sen filmkväll med familjen med massor av gott!! Bra lördag. Förresten, grillmästaren ser ni i en utav bilderna ovan ↑ Erkänn snygg? 

SANDWICH

Sitter och äter glass in the car, första "riktiga" glassen för i år tror jag? Har varit med mamma nere på stan och kollar runt lite och nu är vi på väg hem. Måste plugga egentligen men jag orkar verkligen inte. Man känner verkligen att sommaren närmar sig mer och mer för varje dag som går och då är ju det sista man vill att sätta sig och plugga. Får se hur det blir med det! Hörs sen, puss

-

 
Heeeeeej från en väldigt sleten, ofräsch och trött tjej. Somnade rätt sent igår och gick upp klockan åtta för att åka till Friskis. Gjorde mitt lilla pass och sen drog jag in på gymmet en stund, och nu är jag helt slut!! Ska fräscha upp mig lite och åka med mamma ner till "stan" för att kolla lite blommor och sånt där, haha. Puss!

ANKJÄVEL

 
 
Precis käkat tacos med ma family, gottit. Var ute på promenad med min pärlis (Elsadogen) och mammi, jätte härligt i det fina vädret! När vi nästan är vid bilen igen så går det två ankor med världens sötaste ungar på vägen, men det som inte var lika gulligt var att det inte gick att gå förbi. Mamman försvarar ju sina ungar och där kommer vi med en hund liksom. Sååå sjukt läskigt, för varje litet steg jag försökte ta med Elsa så kvacka den till massa och sprang emot oss. Fick PANIK, för jag hatar verkligen fåglar. Fick stå still i kanske fem minuter och ankjäveln flyttade ju inte på sig, den bara stod och glodde och typ räckte ut tungan till mig. Kan inte beskriva allt så bra men fy fan vad läskigt det var alltså, haha!! Jaja, nu ska jag mot församlingshemmet där det blir brännboll, kubb och massa sånt! Najjjs. Puss på er

FRIDAY

 
Hej bloggis! Gjorde ett tidsinställt inlägg i morse men det verkar tydligen inte ha kommit upp? Damp. I alla fall så är det såååå skönt att det är fredag! Denna veckan har känts som tre veckor typ, sjukt jobbig faktiskt med massor av grejer att göra i skolan. Helgen kom alldeles lägligt kan man ju säga. Och så är det ju så fint väder! Kan det bli bättre eller? Ska åka upp till en skog med mamma nu och promenera typ hehe. Puss!
 
 

NEW

ÄCKEL

 
Precis kommit hem från gymmet och sitter nu och kollar på en dokumentär om tjejerna som blev kidnappade. De som blev hittade för någon vecka sen, ni vet? Så fruktansvärt hemskt! Dom intervjuar personer som kände kidnapparen, och det sjuka är att kidnapparen har levt ett helt vanligt liv, utan att personer i hans närhet har märkt någonting. Hans kompisar, hans bröder, ingen har vetat om vad det var som faktiskt hände i hans hus. Han var tydligen en jätteduktig basist, trevlig och hade facebook som en helt vanlig människa. Det är sjukt att det finns såna människor som har en helt annan roll som "täckmantel" Usch usch usch.

BEFORE I DIE

 
Varför blir bilden så liten för? Usch

MMM

 
Sitter och käkar den här underbara sena frullisen/lunchen. Alltså jag knarkar verkligen avokadomacka, kan vara det godaste som finns. 
 
Hade flera håltimmar på raken i skolan så åkte hem emellan. Jätte skönt! Var i skolan och gjorde nationella, matte muntliga, och sen ska jag tillbaka och göra religionsprov. Soft dag eller??? Ska gå ut med min kära vovvsing och sen blir det nog ett avsnitt oth skulle jag tro. Börjar 14.40 igen så det är chill mannen. Puss

LOVE

 
Jag och mamma åt räkor och pratade massor förut. Love! Det är typ det som har hänt idag, haha. Pluggat och har försökt att springa, men ajj mitt lilla lår. Ska bli förhörd på religionen av mamut nu, hoppas sååå att jag kan det här provet, behöver det!! 21 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOVET

DÖR VAD GOTT

 
 

-

Är så galet trött nu. Känns som att varenda inlägg i den här bloggen handlar om att jag är trött, eller jag nämner det i alla fall i varje inlägg typ, haha. Men kan inte förstå varför jag alltid blir det. Visst, klart man är trött efter en tråkig skoldag, men jag är heeelt utmattad och orkar verkligen inte göra någonting. Så jobbigt! Kan inte förstå mig på dom som kan åka in en stund till stan och sånt så här efter skolan. Jag är heltslut och vill bara hemhemhem. I alla fall, så kanske jag och mamma ska ha lite mys med räkor och sånt sen, hoppas!! Älskar vardagslyx. Puss!
 
Gud vad tråkiga bilder jag har!! Måste hinna ta nya snart... Men hon är ändå fin den där hunden
 
 
 

ONSDAG

Hej bloggis! Har precis slutat och sitter och väntar i cafét på mamma som ska hämta mig. Idag blir en pluggdag, ska försöka att komma iväg och träna en stund också. Behöver det! Hörs sen, puss

GODNATT

Usch, mår fortfarande konstigt. Går inte att förklara vad det är för jag mår inget speciellt, alltså ont i huvudet, ont i magen eller något sånt, utan har bara en konstig känsla i hela kroppen, vill bla spy fast jag mår inte illa, och känner mig även helt utmattad. Sjukt skumt! Ska sova nu iallafall. Imorgon väntar nationella i tyska (fyfan!!!) och cooper, som jag kanske inte kan vara med på pga mitt lår/knä. Sov gott

TISDAG

 
Mår inte bra. Ont i huvudet/mår illa/är yr, osv osv. Vet inte varför, kaaaan det vara för att jag inte ätit något annat än kakan på första bilden på hela dagen? Kanske.
 
Har i alla fall haft nationella idag och det gick SKIT. Alltså verkligen. Kan vara det sämsta provet jag har gjort. Men som jag har börjat tänka, så är det gjort nu och det finns ingenting jag kan göra åt mina svar. Får jag F så får jag F. Då får jag lösa det efteråt. Nu släpper jag allt som har med matte att göra och fokuserar på resten som är kvar. Efter nationella så slutade vi för dagen eftersom np var så länge, så då gick jag och tre andra klasskompisar till ett café och gjorde klart ett grupparbete, en undersökning om dödsstraff. Mysigt att plugga på ett sånt ställe! Åt en suuupergod kaka också. Nu: Religionsplugg. Puss!

SUMMER 2013

 
INGEN på denna jord kan förstå min längtan efter sommaren. De senaste dagarna har jag typ börjat gråta så fort jag börjat tänka på att sommaren faktiskt snart är här, men den känns ändå så långt borta just nu. Tänker på alla sommaroutfits, på hur brun jag kommer bli, på alla grejer jag ska göra, på hur mycket jordgubbar jag ska äta, på att jag ska ta bort tandställningen, på hur jag ska leva livet, och på att jag ska ha picknick i slottskogen. Vill bara stå och slå på en box säck (heter det så??) för att ta ut min längtan. Hahaha grejen är att jag är helt seriös. #kanjagslutaöverdrivaplizz

MEN FAN VA FRÄSCH

 
Det här mannar kanske kommer vara det dräggigaste ni någonsin kommer se. Ser ni hur hemsk jag ser ut? Och den sista ser jag så seriös ut på också, det är jag inte!! Ser ut som en knarkare som inte sovit på en vecka. Bjuder på den.
 
Äter i alla fall bulle och dricker kaffe istället för att plugga matte. Mycket roligare, mycket godare, mycket bättre. Kanske inte så värt imorgon när jag sitter och ska göra det jävla provet men YOLO eller vad säger ni?! Nä, nu ska jag kolla Ola-Conny och Morgan, puss
 
 

JAG DÖR

Hola! En trööööttt Josefin skriver nu. Vill bara lägga mig i sängen och gå i ide till sommarlovet, men najj det går ju inte. Denna veckan är verkligen helvetesveckan i min klass. Nationella matte (fyra delar!!), nationella tyska (tre delar), religionsprov, coopertest på idrotten, inlämningsuppgift i samhällen... You guys get it. Men nästa vecka är det lugnt tror jag, och sen är det bara att vänta in sommarlovet. Åh! Imorgon är det i alla fall matte nationella som väntar, och matte är verkligen inte min starka sida. Wish me luckkkk
 
Har inga bilder just nu

VM-FINAL

 
En äkta hockeylover som jag är så kollar jag självklart på finalen nu. Någon mer? Gillar hockey för att det händer så mycket hela tiden. Lite mer "action" än i vissa andra sporter, haha. Tänk vad grymt att Sverige är i final också, i hemlandet. Själv tror jag faktiskt att vi vinner, ser så ut nu i alla fall :-) Nu ska jag måla naglarna innan andra perren hehe, puss
 
 

I'M BACK

Heeeej!!
 
Har varit borta ett bra tag, och när jag loggade in idag och såg att jag hade massor med kommentarer blev jag jätte glad verkligen! Synd att många av er kanske inte är kvar längre eftersom jag helt plötsligt slutade blogga, men det är mitt eget fel. Anledningen är för att jag helt plötsligt inte hade lust, sen gick det över en gräns där det kändes så fult att helt plötsligt börja igen. Men idag, eller helt plötsligt precis faktiskt, så kände jag bara att nej, nu är det dags igen! Hoppas att massor med inspiration kommer komma till mig, så att jag tycker det är roligt att blogga. Och för er som har klickat sig in varje dag trots uppehållet, puss på er!
 

HUMORGALAN

 
Så här blev kakan jag bakade förut! Tänkte spritsa lite fint med glasyren över men självklart var den för lös så det blev inte så fint, haha... God blev den i alla fall!
 
Sitter och kollar humorgalan nu. Alla dessa reportage som är lite då och då, då det är kändisar som har varit nere i utsatta länder där det finns barn utan föräldrar, förståndshandikappade, barn med hiv, barn som inte har råd med ett mål om dagen, ja barn som är utsatta överhuvudtaget, gör mig SÅÅ tårögd. Visst att jag gråter till allt men när någonting gäller barn så kan jag inte hjälpa att mitt hjärta gör ont. Önskar så mycket att jag kunde hjälpa varenda unge. Kunna göra någonting som kan förändra någons liv. Önskar att jag någon gång kommer ha möjlighet att åka ner till ett land och få träffa barn. Ge dom mat, tvätta deras hår, leka, pyssla, måla naglarna på tjejerna och spela fotboll med boysen. Hade nog gjort väldigt mycket i både mitt och deras liv :)
 
Tänk att det finns barn som inte går i skolan. Som ständigt är hungriga. Som får jobba som 5-åringar. Som blir utsatta för människohandel. Som inte har några föräldrar. Som ensam får ta hand om sina småsyskon. Som är allvarligt sjuka. Tänk hur bra vi faktiskt har det. Jag tänker i alla fall alldeles för lite på det och klagar alldeles för mycket. Det känns som att det bara är någonting som man hör på TV, som egentligen inte är något speciellt. Men jag tror inte ens vi kan föreställa oss hur det verkligen är. Puss
 
 

IN THE MAKING OF MOROTSKAKA

FÖRSTA MAJ

Gick upp för ett tag sen och har precis gjort frukost, gjorde smoothie som jag använder som yoghurt, och i har jag nyttig müsli som är äckligt så jag blandade i lite kokos och nötter också. Idag måste jag plugga en del, men ska nog hinna njuta av den här lediga dagen också. Puss!

RSS 2.0