KOPPS OCH NUTELLAHÄNG

 
Hade planerat in en pluggdag idag men så knackar två filurer på min dörr och ville komma in och vem kan säga nej till det liksom? Så vi har legat i min säng, snackat, kollat på kopps och ätit nutella med sked hela kvällen. Perfamåndag! Det som inte är lika roligt är att jag behöver plugga tyska nu. Usch usch usch, är alldeles för trött för det. Men vi har ett stort glos"prov" imorgon typ och man vill ju inte vara sämst, hehe. Ska sova vid tio i alla fall för jag är så himla trött. PUSS 

FRÅGESTUND??

Fick en fråga om jag kunde ha frågestund, men det känns så fult när jag inte har jätte många läsare.. Kommer jag ens få några frågor liksom, haha? Pin om man inte får det. Men är det fler som är intresserade av det så kan jag ha det! Jag själv tycker bara att det är jätte roligt, men hade ju som sagt varit kul om man får frågor, haha. Annars är det ju så klart öppet att fråga grejer i kommentarerna, så svarar jag ju på det :)
 
 

GODMORGON

Vet att jag nämner detta hela tiden, men kan inte förstå hur jag har blivit så snabb på morgonen!! Låg och drog mig i sängen till 8.10 och när var jag klar? 8.30. Inte så att jag stressar heller direkt. Vad gjorde jag på morgonen förr, när jag tog en timma på mig..? Jag klagar i alla fall inte för nu kan jag i lugn och ro sätta mig framför ett avsnitt vampire diaries innan jag ska gå. Börjar klockan 10. Ha en bra måndag!
 
 
 
 
 

NOSTALGI

♥ Rihanna – Hate That I Love You
♥ Nelly – Just A Dream - Main
Jason Mraz – I'm Yours
♥  Fergie – Big Girls Don't Cry (Personal)
Flo Rida – Low - feat T-Pain
 
 
 
 

FÖRVIRRAD

De senaste dagarna har jag mått konstigt. Jag är väl mig själv kanske men på en helt annan nivå. Är trött på allt, tycker allt är jobbigt, tänker för mycket(!!), äter inte som jag ska, mår illa, blir arg så lätt... Jag orkar inte plugga, jag orkar inte göra frukost till mig, jag orkar inte äta, här om dagen när jag skulle läsa en bok för att varva ner så slutade jag efter en sida, för att jag inte orkade läsa. Jag är ju inte sån! Så jobbigt när man inte vet varför man mår som man mår också. Är det skolan? Kompisar?
 
Det jobbigaste är nog tankarna. Jag är tyvärr väldigt bra på att klanka ner och hitta fel på mig själv. "Varför är inte jag som henne? Varför gör jag så här? Varför ser jag ut så?" Det är tankarna som kan få mig att må illa också. Jag känner att jag behöver anstränga mig när jag pratar med folk, för att inte låta helt tråkig och efter. Brukar inte vara så. Så himla svårt att förklara men jag är inte mig själv på samma sätt. 
 
Hoppas i alla fall att jag kommer ur detta snart för det är inte roligt alltså. Speciellt inte när jag har så himla mycket i skolan nu också, som jag behöver prestera bra i. Så får jag typ ångest för att jag inte bloggar också, förlorar de läsare som jag äntligen har fått. Men hoppas att de flesta stannar kvar i alla fall! Tror jag kommer in i bloggflytet igen snart också. Hoppas det! Nu blev detta värsta deppinlägget, men lite ska man väl få skriva av sig också.
 
En glad Josefin, som jag brukar vara!
 
 

TORSDAGS

I torsdags var en händelserik dag alltså! Träffade Maria Montazami(!!) som var på Maxi. Skippade en lektion och fick frånvaro för att träffa henne haha, så jag köpte hennes bok som hon signerade. För glad var jag, hahah. Efter skolan åkte jag in till stan med Emelie och tittade runt, åt och sådär.. Så himla roligt för lite innan vi skulle åka hem så blev vi inlåsta i en affär som stängde, hahaha. Shit, vad vi skrattade. Det löste sig i alla fall och vi fick gå med en tjej ut genom en lång soppkorridor som personalen tar när dom har låst. Ett litet äventyr så där! Haha, nädå.
 
'
 
 
 
 
 

CYKELTUR

Började denna dagen med en cykeltur med hela familjen i det fina vädret. Så himla mysigt när det är lite (eller okej, inte så lite) kallt, men klarblå himmel och sol. Kändes lite som en fin vinterdag. Vi cyklade ner till Bohus fästning, gick ett varv runt där och sedan cyklade vi tillbaka. Kungälv är en väldigt fin stad alltså, om man ser rätt ställen. Väldigt mysigt och fint! Nu blir det lite fika och sedan ska jag sätta igång och beta av min galna hög med böcker som jag tog med mig hem igår från skolan. Bara måste plugga idag, har liksom inget annat val. See you lateeer.
 
Jag och min fina bror.
 
 
 
 
 
 
 

FÖRLÅT

Hej bloggis! Hann verkligen inte blogga igår. Var inte hemma på hela dagen och på kvällen var jag så trött att jag varken orkade eller ens tänkte på att blogga.
 
Kom hem från skolan för någon timma sen. Slutar egentligen fyra men drog hem efter skolfotot som vi tog idag. Har så ont i magen.. Har lärt mig nu att jag aldrig ska gå runt och säga att jag hoppas på att bli sjuk, för nu har jag verkligen ont på riktigt. Vi har nämligen koopertest idag sista lektionen som jag varit nervös över och typ hoppats att jag bli sjuk inför, och nu när det väl är så får jag min "tjejvecka" (haha) som gör att jag inte kan vara med. Blir lätt yr, svimfärdig och illamående om jag har mensvärk, och kände inte för att springa då. Jaja, ligger hemma med en vetekudde på magen nu och väntar på bättre tider. Ska göra lite plugg sen och så, och ikväll ska jag till ungdomsgruppen om jag mår bättre.
 
 
 
 
 

MYS

Kvällsmys ensam när det är som bäst! Åkte moppe hem förut i för tunna kläder och fryser fortfarande, så har lagt mig i sängen med lite tända ljus och vampire diaries. Mina raggsockar som är stickade av moi är på också! Kanske något inte många visste om mig, att jag är rätt bra på att sticka faktiskt! Haha, kan man inte tro kanske. 





FIKA

Sitter på ett café med Emelie och fikar, har suttit här sen jag slutade vid fyra. Sitter och skriver lite på mitt kåseri till svenskan också, går sådär alltså.. Haha. Vi ska nog sitta här ett bra tag till, mysigt ju! Puss 






VINTER??

Alltså orkar inte hur kallt det har blivit ute, speciellt nu på morgonen. Mössan fick åka på idag, men hade såå behövt ett par vantar också, mina händer fryser till is haha.. Jaja, godmorgon på er i alla fall! 



HELT OK TISDAGSKVÄLL HEHE

 
 

PLUGG

Idag insåg jag hur mycket jag faktiskt har att göra i skolan just nu. Något jag verkligen inte ens haft tanken på är att jag har filosofiprov nästa vecka, och jag har inte ens börjat läsa det vi ska ha.. Haha, är det panik eller? + Massa annat på det. Så idag måste jag verkligen börja kolla på det i alla fall, vill ju faktiskt satsa på skolan nu, visa att jag kan!
 
Men innan jag börjar med det blir det räkor, rostbiff och lite sånt gott till middag. Grattis mamma och pappa på eran 30-åriga bröllopsdag♥♥ Fattar inte hur ni kunnat hålla ihop så länge, haha.. Love you
 

PÅ BUSSEN

Har precis slutat. Stör mig så mycket på våra tisdagar för vi måste vara kvar i skolan för att gå på elevtid där man inte gör någonting, så min dag har typ bestått av håltimmor haha. Sitter på bussen hem nu iallafall. Idag måste jag verkligen plugga och sen ska jag försöka hinna springa också. Mina föräldrar har 30-årig(!!) bröllopsdag idag, så vi ska nog "fira" den lite också tror jag! Hörs sen puss 


SPRINGA

Då kör vi! Ska ut och springa kooper, öva till på fredag då vi ska ha det i skolan. Känns lite för sent att öva haha, men ändå. Inte taggad alls men kommer vara gött efteråt! 





KÅSERI

Har lite panik. Ska skriva ett kåseri till på torsdag och jag har inte börjat än, och vet heller inte vad jag ska skriva om riktigt.. Jag tror nog jag jobbar bra under press, men blir ändå lite halvt stressad, speciellt när jag inte ens vet vad jag ska skriva om! Jaja, det kommer nog.
 
Nu ska jag äta spagetti och köttfärssås som jag har lagat. Jag älskar när köttfärssåsen är stark och idag blev den väldigt stark, haha. Får se vad de andra tycker.. Senare ska jag jobba matte med mamma och även försöka hinna springa. Puss
 
 

STOP N GROW

Förr använde jag "Stop n grow" för att sluta bita på naglarna, men nu har jag inte gjort det på jätte länge för än här om dagen. Egentligen är jag inte en äkta nagelbitare, haha, men så fort det är någon "flis" eller vad man säger som kommer, eller om nageln blir ojämn, så måste jag bita. Detta medlet gör ju då att det smakar äckligt varje gång man biter. Det går ju att bita ändå men det blir även som en påminnelse när det smakar äckligt. För oftast tänker man ju inte på att man biter. Tipsar i alla fall om denna för er som behöver den!
 
 

GODMORGON



GODNATT...

Hej bloggis! Kom hem från lägret runt 16 och kommer typ inte ihåg vad som har hänt sen dess. Är så trött, helt borta verkligen haha. Har inte sovit något alls denna natten. Satt sittandes i soffan med datorn i knät förut och småsomnade hela tiden tills jag beslöt mig att jag skulle gå och lägga mig i sängen istället, och här ligger jag nu och ska snart sova haha. Klockan är liksom inte ens.. 20.00? Måste vara mitt rekord alltså! Vi hörs imorgon. Kan förövrigt just nu inte förstå hur jag ska klara av skolan imorgon, haha.. God natt!
 
 
 

JOSEFIN

→ Jag är väldigt nöjd med min den hårfärgen jag har nu. Inte för ljus, inte för mörk.. Fräsch!
→ Jag ska verkligen satsa på att försöka bli en bättre löpare. Det är något jag verkligen vill, och det som är så bra är att alla kan bli det, vem man än är!
→ Jag har aldrig kommit försent till en lektion i hela mitt liv vad jag kan minnas. Om jag inte har varit hos läkaren eller något då, men ni förstår. Hur bråttom jag har och hur sent jag än kommit i väg så lyckas jag alltid hinna av någon anledning, haha.
→ Jag tycker det är så roligt att blogga! I alla fall just nu, hoppas min blogglust håller ett bra tag nu.
 

AVICII-TRUE

Har ni hört aviciis nya album, true? Killen leverar igen alltså! Tycker låtarna är riktigt bra, men samtidigt känner jag ändå att "wake me up" satte ribban högt när den kom ut, den är ju så bra! Även om man tröttnat på den lite nu, haha. Men iallafall så tycker jag det nya albumet är riktigt bra! Bjuder på mina favvisar



 

MIN STÖRSTA DRÖM...

... Är att kunna sjunga. Kan väl sjunga hyfsat, men absolut inte "brabra". Kan nästan få panik när jag tänker på att "varför är det inte jag som kan sjunga bra", haha. Jag vill stå på fullsatta arenor och höra folk sjunga med till min låt. Hoppa, dansa, gråta och skrika med händerna upp i luften till mig. Det är något utav det häftigaste man kan uppleva. Tänk att ha den rösten att folk "wowar" när de hör en sjunga. Att folk ryser till min röst. Tänk vilken känsla! Eller om man är ute på turné. Alla folk i publiken, alla bakom scenen. Alla som är där är där för DIG. Dom är där för att du är där. Sjukt! Vet att jag hade uppskattat det så himla mycket. Syyynd bara att jag inte kommer få uppleva det, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MINA ÖNSKERESOR

London- Åh, vad jag vill åka till London just nu! En weekend där hade passat mig perfekt just nu. Har aldrig varit där men just i London känns det som att det finns så mycket att se och göra. Typ Big Ben, Madame Tussauds, London Eye.. Såna måsten att se första gången man är där. Och sen all shopping så klart, Victoria's secret, Hollister, Forever 21.. Vill dit!
 
 
Maldiverna eller någon annan paradisö- Det är ju bara att kolla på bilderna här ovan så fattar ju vem som helst. Sån lyx att åka till ett sådant ställe. Dröm!!
 
 USA- Vill till så många ställen i USA! Bland annat New York, Los Angeles och Miami. Till något utav dessa ställen ska jag åka till någon gång i mitt liv, så är det bara haha!
 
 

läger

Herregud vad jag har skrattat i skolan idag alltså. Det har blivit något konstigt med min telefon, eller egentligen var det pappas, att pappa har fått alla mina meddelanden med mina kompisar. Kan inte förklara mer detaljerat men vi har skrattat åt det i alla fall, haha.
 
Om typ en halvtimma blir jag upphämtad, ska åka på läger! Det är församlingsläger i Dalsland, och vi ska ha fadderskola där samtidigt. Jag är fadderledare så då ska jag med. Ska bli kul faktiskt! Kommer tillbaka på söndag och har bara fixat ett tidsinställt till varje dag. Ska se om jag hinner fixa något mer nu, men det löser sig annars. Hoppas ni får en skön helg, puzzzz
 
 

GODMORGON - FREDAG

Lite avicii och lite bloggar så här på en fredagsmorgon är ju inte fel! Haha. Ska strax dra mig mot bussen. Slutar fyra idag, och nästan direkt efter ska jag på läger över helgen! Berättar mer sen. Ha en bra fredag! ♥
 
 

IOS7

Först vill jag bara säga att jag gillar verkligen att få kommentarer av er! Tycker ändå jag får hyfsat många jämfört med förut. Man kan ju inte förneka att det blir mycket roligare att blogga när man får respons på det man gör. Bland annat var det en tjej som hade kommenterat att jag skulle göra flera såna "i like" grejer. Kul! Är det något ni vill läsa, eller se mer av, kommentera det! Hade varit roligt, och framförallt lättare för mig.
 
I alla fall, nu har jag blivit en i gänget! Uppdaterade till ios7 förut och majgad vad nöjd jag är. Älskar det! Förstår inte varför alla hatar det, tycker det är så snyggt. Nu saknas bara iphone 5S så är mitt liv fulländat.. Hehe. Ska nog önska mig den i julklapp faktiskt. Det är egentligen inget större fel på min nuvarande men den börjar bli väldigt seg och lagga. Jobbigt faktiskt!
 

I LIKE

Kindben- Åh, vad snyggt det är! Tyvärr har jag inga kindben överhuvudtaget, haha.. Tycker det "ramar in" ett ansikte så himla fint.
Lockigt hår- Tycker det är så himla fint med lockigt hår! Önskar att jag hade lite lockigt självfall men jag har spikrakt naturligt. Det vet jag att många är avundsjuka på, men själv vill man ju alltid ha det man inte har. Är det inte så?

Synliga nyckelben- Så fint verkligen! Vet inte riktigt vad jag ska säga om det mer, tycker bara att det är väldigt snyggt av någon anledning, haha.

AEROBICS

Kom hem för en liten stund sen och håller nu på att laga mat, lax! Så gott. Ska på ett aerobicspass sen med Emelie, det var ett tag sen jag var på ett nu. Nu är det nya pass så får se om jag gillar detta lika mycket som jag gillade det förra. Ska bli gött i alla fall! Håller även på att ladda över massa bilder från mobilen till datorn för jag har så fruktansvärt mycket bilder på mobilen. Vill uppdatera till ios7 men jag som har fullt minne kan inte göra det. Så får rensa massa. Vet inte än om jag gillar ios7, men den verkar ändå bra och snygg! Har ni uppdaterat?
 
 

GÅRDAGENS

Både jeans och linne är från ginatricot
 
Mitt nya fina linne. Älskar tunna band, så simpelt och snyggt! Ska bli bättre på att ta bra outfitbilder, tycker det är kul att läsa såna inlägg själv, på andra bloggar. Få lite inspo och så! Nu är väl inte jag bästa inspokällan när det gäller mode, men ändå haha.
 
 
 
 

GODMORGON- TORSDAG

Har börjat åtta tre dagar i rad nu och idag på tredje dagen har jag vant mig och är inte lika trött. Innan började jag åtta typ en gång i veckan, men nu får jag vänja mig vid tre.
 
Ska gå till bussen om en stund, som vanligt blev jag klar fort så sitter vid datorn och tar det lugnt bara. Önskar verkligen att jag hade kunnat äta frukost på morgonen. Är så hungrig att jag mår illa, men jag kan inte äta tidigt på morgonen, då mår jag ännu mer illa. Ond cirkel... Jaja, hoppas ni får en bra torsdag! Imorgon är det redan fredag, så sjukt.. Kram
 
 

LOLLY MUSIKVIDEO

Jag hoppas att ni har sett musikvideon för "lolly" som kom ut igår? Justin sjunger ju i den låten så jag har i alla fall inte missat det. Han är ju så snygg att jag dör. I denna videon kan jag inte kolla på honom utan att få ryck typ, VÄRLDENS FINASTE. Har ni inte kollat tycker jag att ni gör det nu här nedan! Är ni inte redan kära i Justin kommer ni nämligen bli det när ni sett denna videon, varning! Hehe
 
 

HEJ

Blev ingen Andreas Wijk idag tyvärr, men det gjorde inte jätte mycket. Han kommer ju faktiskt från den stad jag bor i, så det händer att man ser honom ändå, haha. Men han skulle sjunga och prata mode, hade varit lite kul att se faktiskt, men jaja.
 
Kom precis hem, har varit en lång dag idag. Massa lektioner från 8.00-16.00 och sedan tandläkaren direkt efter, men nu är jag äntligen hemma! Stannade i Stenungsund där tandläkaren är och fikade med mamma också. Vi brukar göra det efteråt, mys ♥ Hos tandläkaren fick jag se bilder på före tandställningen och efter, och jag säger bara wow vad det är coolt hur tänderna kan flytta sig och att tandläkarna vet precis hur de ska "bygga om". Kul att se tydliga för- och efterbilder faktiskt. Vill visa, men kanske är lite äckligt, haha? Är i alla fall  så glad för mina nya och fina tänder!
 
 
 
 

TANDLÄKAREN

Fick gå lite tidigare från skolan idag för jag ska till tandläkaren, och nu är jag snart där! Efter ska jag fika med mamma och sen direkt till min skola där jag, Louise och Johanna ska kolla på någon grej, där bland annat Andreas Wijk är med! Blir nog nice. Puss 



CARA DELEVINGNE

Snyggaste kvinnan. Eller i alla fall en utav dom. Så.. naturligt snygg! Hade jag fått byta utseende hade jag valt bland detta alltså, hehe. Hennes personlighet är så himla go också, helt galen haha. Hade ju inte bangat om jag var kille om vi säger så alltså, haha.
 
 

MYSKVÄLL

Har precis stigit upp från badet. Tände massa ljus och kollade vd, så mysigt! Nu blir det idol och sedan svenska hollywoodfruar som varje tisdag, but i love it! 




RIHANNA

Jag var ju på Rihannas konsert i sommar och efter det har jag bara börjat gilla henne mer och mer. Hon är så jäkla grym!! Har hört från flera att hon inte är bra live, men JÄVLAR vad bra hon var! Vill bara uppleva det igen. Nu när jag lyssnar på hennes låtar, speciellt de nya, så får jag den känslan jag hade på konserten. Ser allt framför mig, hur hon dansade och rörde sig osv. Och "No love allowed" påminner om hela Stockholmsresan, jag och Linnéa lyssnade på den jätte mycket, haha.
 
Tänkte bjuda på några godingar från hennes senaste skiva! Vet att jag inte gillade dom så mycket i början, men nu älskar jag dom! Kan vara för att man sett det live också, blir ju en helt annan feeling.
  

PINEAPPLE

Alltså hur gott är inte frukt?! Ananas har vi börjat ha hemma rätt ofta nu, och det är så gott att skära upp några skivor och äta som godis när man är sugen! Grymt att något så gott också är nyttigt, hehe.

HELT OK SKOLDAG

Grät typ glädjetårar när jag fick reda på att vi inte hade vår sista lektion som skulle börjat vid två, så jag slutade halv 12(!!) idag. Jag var så fruktansvärt trött, och är fortfarande, så det passade verkligen perfekt! Har varit hemma en bra stund nu, hunnit äta lunch och lite sådär. Jag är som sagt väldigt trött så jag kommer inte orka göra något speciellt idag, men jag måste i alla fall plugga. Nu ska jag gå ut på promenad med min hund! Puss på er
 
Älsklingsbyxorna som nästan alltid åker på när jag är hemma från skolan, love♥♥
 
 
 

MINA FAVORITMISTS FRÅN VS

När en kompis till mig hade varit i New York köpte han med sig sju(!!) bodymists till mig, och en hade jag redan innan. Jag har faktiskt sålt några stycken eftersom att jag aldrig kan göra slut på åtta bodymists helt själv. Tänkte i alla fall lista mina favoriter! 

 

1- På första plats kommer lätt Love Rush. Älskar söta dofter och denna är precis som jag vill ha den. Inte för stark, men söt, somrig och tjejig. Alla mina kompisar tycker också att den luktar gott, säger dom i alla fall haha.

2- Pure Seduction har jag endast i bodylotion, men den luktar verkligen jätte gott! Kan tänka mig att misten luktar likadant. Rätt stark men inte för stark, väldigt fräsch och somrig.

3- Sun Blissed är min mammas favorit haha. Jag tycker också den luktar väldigt gott! Det är väldigt svårt att förklara doft tycker jag, annat än att säga att den luktar gott, men det säger ju inte så mycket kanske, haha. Tycker den är fräsch och go i alla fall! 

 

TIPS - TRÖTTA ÖGON

Tror inte jag är den enda som tycker att man ser förjävlig ut när man vaknar på morgonen, haha. Antingen har man mörka ringar under ögonen, eller så är ögonen irriterade och svullna. Tänkte därför bjuda på lite tips som jag har hittat mot detta! Har inte prövat allt själv, så vet inte om allt fungerar. 

Mörka ringar under ögonen

- Potatis innehåller ett enzym som används för att göra huden ljusare i vissa typer av smink. Skär en skiva potatis och dela den så att den liknar två halvmånar. Lägg en halvmåne på huden rakt under varje öga och låt den ligga på i 20 minuter.

- De vanligaste orsakerna till mörka ringar under ögonen är sömnbrist. Sov därför minst 7-8 timmar varje natt

- Att återfukta med kräm eller naturlig olja med c-vitamin och antioxidanter hjälper att stödja kollagen under ögonen.

- Doppa en bomullstuss/pads i rosenvatten eller kall mjölk. Lägg dig ner med fötterna högre än huvudet och lägg de våta padsen på de stängda ögonen. Slappna av i 10 minuter.     

Svullna ögon

- Förvara ögonkrämer och geléer i kylskåpet då kylan reducerar svullnaden.

- Fyll en liten skål med isvatten. Fukta bomullspads i vatten och lägg dig med de våta padsen över ögonen en stund. Slappna av.

- Lägg en isklump i en servett och hålla den över varje ögonlock i några minuter för att reducera svullnaden.   

 

.   

WORKOUT





HÅL

På detta årets schema är det med väldigt många hål. Speciellt för dom som läser media. Men jag är väldigt glad att jag bor rätt nära skolan, så för mig är det bara att ta bussen hem när vi har längre håltimmor. Har varit hemma ett tag nu, ätit och tagit det lugnt, och snart ska jag åka ner till skolan igen för en samhällslektion. Mamma hämtar mig efteråt och så åker vi nog direkt till gymmet! Nu när hösten kommit med massa regn och rusk så tycker jag det är lättare att ta sig iväg till gymmet. När det är fint väder känns det som att man vill ta vara på det, och inte vara inne på ett gym, eller är det bara jag?     

GODMORGON

Har nämnt tidigare att jag blivit mycket snabbare på morgonen, är typ förvånad över mig själv, haha. Gick upp klockan åtta idag och var klar typ tjugo över. Eftersom att jag inte börjar för än tio så sitter jag nu i lugn och ro framför ett avsnitt vampire diaries. Så skönt att kunna ta det lite lugnt innan skolan! Idag har jag bara medialektion och samhäll, så det är inte så jobbigt. Ha en bra måndag! Puss
 
 
 
 
 
 

GODNATT FINA NI

 

VAD SKA JAG ÖNSKA MIG?

Jag har ett litet problem, jag fyller år om lite mindre än en månad men jag har ingen aning om vad jag ska önska mig. Vet ju att det brukar lösa sig och man får ju grejer ändå, men jag börjar på riktigt få panik, haha. Brukar alltid annars vara massa grejer jag suktar efter och vill ha men kommer inte på något nu! Det enda jag skrivit på min önskelista är typ "Resa till London, resa till Stockholm, date med Justin Bieber." Haha. Snacka om ett ilandsproblem alltså! Tecken på att man har det bra om ens problem är vad man ska önska sig i födelsedagspresent ;-)
 
Vad brukar ni önska er, dyra speciella saker eller saker ni passar på att önska er som ni ändå skulle köpt själva?
 
En utlandsresa hade ju inte suttit fel...
 
 
 

LITE NYTT

Basic tröja/en vanlig svart mössa/låga boots/sveatrosor
 
Detta är några av sakerna jag köpte igår! Basictröjor är det bästa som finns och så användbart, kan inte ha för många. En vanlig svart mössa har jag letat efter ett bra tag nu så blev väldigt glad när jag hittade denna på gina för endast 49;- där det bara fanns en svart kvar. Låga, svarta boots har jag velat ha så länge nu och ett par till trosor får ingen ont av, haha. Nöjd!
 

FILMTIPS- OLYMPUS HAS FALLEN

Igår kväll tittade jag, mamma och pappa på denna filmen, Olympus has fallen. Den var verkligen jätte bra, stort tips! Gerard Butler och Morgan Freeman är två utav mina favoritskådespelare så att dom var med gjorde ju filmen ännu bättre, haha.
 
"Vita Huset attackeras av en grupp terrorister som kidnappar presidenten. Presidentens före detta Secret Service-agent Mike Banning tar sig olovligt in i Vita Huset. Det nationella säkerhetsrådet inser att de tvingas att förlita sig på Bannings ingående kunskap om huset om de ska ha något hopp om att återta Vita huset, rädda presidenten och förhindra en ännu större katastrof som plötsligt hotar nationen."
 
Gillar ni spännande filmer med lite pangpang (haha) så tycker jag att ni ska se denna! Jag älskar såna filmer.
 
 
 
 

SÖNDAGSBRUNCH

Började denna söndagen på bästa tänkbara sätt! Pannkaksbrunch med Josefine. Behöver jag ens säga att jag mår illa nu? Det var i alla fall väldigt gott och trevligt! Nu har hon gått och jag sitter ensam här hemma. Jag behöver göra lite skolarbeten idag, och sedan ska jag verkligen försöka röra på mig på något sätt i alla fall. Antingen sticker jag till gymmet, eller drar ut och springer. Min förkylning börjar släppa nu så det är dags att komma igång med träningen igen!
 
 
 
 
 

GODNATT

Avslutar denna lördagen med tända ljus och ett avsnitt vampire diaries i sängen. Mys! Helgen går så fort, imorgon är det redan söndag.. Då ska jag plugga, träna för första gången på länge och lite sånt, men mer om det imorgon! Sov gott finisar. 




MYSKVÄLL

Nu är mysdressen på och här hemma har vi laddat upp med godis, glass, citronkladdkaka och allt man kan tänka sig att behöva en lördagskväll, haha. Sitter och letar efter en film vi ska se nu, tycker alltid det är så svårt att hitta filmer. Någon kanske har ett tips? Hoppas ni får en bra lördagskväll, kram!
 
 
 
 

THIS/THAT

One direction/Justin Bieber
Instagram/Facebook
Blå/Rosa
Snygg och fattig/Ful och rik
Sommar/Vinter
Film/Serier
 
 
 
 

IKEA

Gick in på ett Ikea nu för att äta lunch, favvomaten typ haha, så gott! Är så nöjd med det jag köpt, ett par skor och ett jätte fint linne bland annat. Ska äta detta nu och sedan ska vi åka hem. Puss! 



GODMORGON

Jag har drömt så himla mycket konstigt inatt alltså... Och när man vaknar så vet man inte vad som är sant eller inte utan att fråga någon typ, haha. 

Ligger och drar mig i sängen nu men får snart gå upp. Om en timme ska jag och familjen åka till Lager 157 och kolla lite. Jag och mamma kom ju dit fem minuter innan det stängde förra veckan, så nu ska vi titta lite mer. Efter det är inget planerat men får se lite vad som händer. Puss! 



TACOFREDAG

Sån fredagskänsla med tacos på fredagar! Tacos är ju så himla gott, tröttnar aldrig. Ska äta nu och sedan dra mig mot ungdomsgruppen. Det ska komma en tjej som jobbar med trafficking och sånt, så hon ska prata om det, ska bli väldigt intressant faktiskt! Det är något utav det hemskaste som finns här i världen. Hoppas ni får bästa fredagen, trots att det är fredagen den 13:e, haha. Puss!
 
 
 

TODAYS

Hade mycket tid imorse så jag lockade håret, tycker det är så fint!
 
 
 

FREDAG

Äntligen fredag! Sitter och dricker smoothie till frukost och ska alldeles strax dra mig mot skolan. Slutar fyra idag, lite segt så här på en fredag men jaja. Nu fick jag helt plötsligt väldigt bråttom så vi hörs senare, puss!
 
 

PANNCAKES

Min middag idag bestod av inget mindre än pannkakor med nutella, banan och hallon. Alltså ni förstår inte hur illa jag mådde efter två stycken, men jäääklar vad gott det är alltså!! Dock inte världens nyttigaste middag, hehe.. Nu ska jag läsa lite filosofi med mamma, puss!
 
 
 

ANIMAL

ANIMAL
 
ANIMAL by josefin-aholm featuring converse sneakers

HELT SLUT

Denna dagen har varit så himla tråkig.. Tycker alla dagar brukar gå så snabbt men sista lektionen som dessutom var natur, visste jag inte vart jag skulle ta vägen på. Nu är jag i alla fall äntligen hemma! Och imorgon är det fredag, så himla skönt!
 
Tänkte ta outfitbilder idag men såg verkligen förjävlig ut när jag kom hem, haha. Man ser när jag har haft en jobbig dag om vi säger så.. Annars idag måste jag plugga lite filosofi och engelska, ska ta tag i det så snart som möjligt. Annars är det inte mycket jag har på hjärtat just nu, så vi hörs senare. Puss
 
Fick bli en sån här bild istället.. :)
 
 

SHOPPINGSUGEN!!

Varför är det alltid så att man blir som mest shoppingsugen när man inte har några pengar? Är helt pank verkligen men det finns så himla mycket fint i affärerna just nu så jag blir helt galen, haha. När jag har pengar så är det ju för sent, då är det jag vill ha borta ju... Det är alltid så, har man inte pengar så finns det så mycket fint och när man väl "får" shoppa så hittar man ingenting.. Så typiskt.
 
 

NYA APPEN

 
Äntligen har dom gjort något åt blogg.se appen! Den nya uppdateringen verkar vara sjukt mycket bättre och det finns mycket mer man kan göra. Typ göra tidsinställa, välja kategori osv. Har inte testat den utanför hemmet än men jag hoppas även att den publicerar alla inlägg. Vet inte hur många gånger jag har suttit och laddat om och laddat om för att inlägget inte går att publicera. Det är så himla jobbigt! Hoppas denna funkar bättre för det underlättar ju väldigt mycket när man kan göra mobilinlägg, om man inte hinner blogga och så.
 
 
 
 

9/11

Tolv år sedan idag. För tolv år sedan förlorade flera tusentals oskyldiga människor sitt liv. Blir så ledsen när jag tänker på det. Tänker på de människor som är förknippade med attackerna på något sätt. Kanske hade en närstående som gick bort, blev skadad eller kanske "bara" bevittnade när detta hemska hände. Världen är så orättvis.
 
 
 
 

FRILUFTSDAG

Har precis kommit hem från friluftsdagen som alla tvåor hade på skolan idag. Man fick välja bland lite saker att göra så jag och några kompisar valde att klättra i berg och gå ner i någon grotta typ, haha. Det var ändå rätt kul, men sjukt jobbigt att klättra! Var inställd på en liten promenad upp i bergen men det var verkligen brant och högt tempo, och så var det sjukt varmt. Ser det som träning! Det var iallafall jätte fin utsikt uppe på berget, man såg jätte långt och vädret var perfekt. Nu är jag så himla trött så ska sätta på ett avsnitt vampire diaries och bara ta det lugnt en stund. Hörs sen!







HELKVÄLL I SOFFAN

Fotboll √
Idol √
Svenska hollywoodfruar
 
Tisdagskvällar gillar vi ♥♥♥
 
 
 
 
 
 
 

PLANERING

Något jag bestämde mig för i somras var att jag skulle ta tag i skolan. Förra året var jag verkligen för slapp, hade kunnat göra allt så mycket bättre.
 
Men att bara ta tag i skolan och sätta sig och plugga och göra allt som man ska direkt är ju lättare sagt än gjort, så jag har bestämt mig för lite grejer jag ska göra för att underlätta för mig själv så mycket som möjligt. Jag gillar att ha struktur och information om vad det är jag ska göra, men jag är rätt dålig på att skriva upp och ha koll på det där själv. Så nu har jag köpt mig en bok som endast är till för att skriva prov/inlämningar/läxor etc. och där ska jag även skriva precis hur jag ska göra inför det. Så att så fort jag får reda på vad det är vi har i något ämne, skriver jag upp det. Ska verkligen försöka göra detta nu, så mycket enklare att ha ett ställe där allt står som man bara kan kolla i och beta av. Nu kör vi!
 
 
 

-

Kom hem för en liten stund sen efter en inte så jobbig skoldag, fast ändå var den det, haha.. Fick reda på att vår medialektion som är så rolig är förkortad eller något så vi får värsta hålet mellan den och elevtiden. Känns så onödigt att vara kvar i skolan och sedan gå på en elevtid där man inte gör någonting alls. Och jag vill verkligen ha lång medialektion, det är så roligt! Hur ofta klagar man på att en lektion är nerkortad liksom, haha? Åh.
 
Nej, nu ska jag ta reda på om det är något vi har att plugga till, känns som att jag missar så mycket på något sätt trots att jag är på varje lektion. Men det är så många som har grejer att plugga till och jag har ingenting, känns för bra för att vara sant liksom. Tänk om jag missar massa? Får ju panik, haha. Herregud vad jag babblar, PUSS
 
 
 
 
 
 

GODMORGON - TISDAG

Vaknade för första gången på länge av att det var helt mörkt i rummet. Solen brukar titta in genom fönstret men idag är det bara grått och regnar. Det var så längesen det regnade, eller är det bara jag?
 
Har blivit så snabb på morgonen helt plötsligt att jag nästan alltid får en halvtimma över innan jag ska till bussen. Drog mig ändå i sängen och hann tvätta håret, vad hände där liksom, brukar ha bråttom på morgonen. Dock väldigt skönt att kunna ta det lugnt och ha tid med att sitta och kolla tv eller lite på någon serie, så tror inte jag ska börja sova längre. Har endast lång media lektion idag och efter det elevtid, helt ok! Älskar mina måndagar och tisdagar. Bästa dagarna att ha det lite chill på också. Ska ta något att äta nu, sen sticka till bussen. Hoppas ni får en bra dag! Puss
 
 
 
 

PICKNICK

Försökte blogga förut men det kom tydligen inte upp. Drog en spontanpicknick efter skolan med Emelie. Vi åkte ut till havet, så vi har varit där hela kvällen. Köpte med oss sallad, kakor och så, så mysigt! Nu sitter jag och kollar på idol och klockan nio är det säsongspremiär för Ensam mamma söker!! Woho, älskar det haha. Puss
 
 
 

NYTT

Hittade bara två tröjor igår, det är ju oftast så på outlets att mycket är rensat eller i stora storlekar (alltid när man hittar en fin tröja med ett bra pris är det storlek L/XL, det suger haha). I alla fall, den vita kommer från Cream och är köpt på Freeport, och den svarta är från Lager 157 som har öppnat i Göteborg, som vi stannade vid på vägen hem. Jag är nöjd! Lager 157 fanns det rätt mycket fint på men jag och mamma kom dit typ fem minuter innan det stängde så vi hann inte kolla så mycket, så vi ska åka tillbaka dit snart för att kolla mer.
 
 
 
 

GODMORGON- MÅNDAG

Vaknade tidigare än vad jag egentligen hade behövt idag så nu fick jag tid till att äta frukost och kolla vampire diaries. Lycka!! Synd att jag inte kan äta större frukostar än så här så tidigt på morgonen bara. Börjar klockan 10 och slutar 16 idag, med en håltimma som jag kan åka hem på, så det blir ingen jobbig dag. Puss!
 

-

Kom hem vid 18-tiden efter en dag på Freeport. Är lite besviken på sortimentet, hittade inte så mycket och jag var verkligen shoppingsugen, men jaja haha. Hittade två tröjor som kommer upp imorgon! Hade en mysig dag med mamma i alla fall och det är ju inte illa det. Nu ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig inför en ny skolvecka. PUSS
 
Enda bilden från idag. Blev så kär i denna tröjan, men mamma tyckte den var för dyr.. Haha fan
 

LUNCH

Kollar runt lite, har hittat en jättefin tröja hittills! Sitter på ett café och har precis ätit upp min räkmacka, så himla mätt så kan inte förstå hur jag ska få ner min lilla efterrätt nu, haha. Hörs sen, puss

ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET

Att ett djur kan betyda så mycket för en människa...
 

 
 
 
 
 

FREEPORT

Startar dagen med frukost och vampire diaries iklädd mina jbshorts, gött gött haha. Idag ska jag och mamma åka till Freeport, ett ställe med massa affärer som säljer märkeskläder och så lite billigare. Inte ute efter något speciellt men kul att åka och titta bara. Så där kommer jag att spendera min dag, hoppas ni får en skön söndag! Puss

FILMKVÄLL

Hej bloggizz!! Runt fyra var jag hemma från fadderutbildningen. Eftersom min huvudvärk äntligen gått över så orkar jag sticka till en kompis och ha filmkväll med några. Ska bli mys! Tänkte faktiskt vara hemma och bara ta det lugnt idag, men eftersom jag är helt ensam hemma så är det roligare att hitta på något i alla fall. Sedan hade det varit gött att komma hemifrån för mina grannar har släktkalas eller något, och dom skrattar så himla högt hela tiden, låter som att någon dödsskriker typ, haha så jobbigt. I alla fall, hoppas ni får en bra lördagskväll! PUSS
 
En lökig outfit när den är som bäst<33 heeh

PARTY

PARTY
 
 

FADDERUTBILDNING

Är på fadderutbildning, kom hit vid nio och ska vara här hela dagen. Min förkylning tar kål på mig och ännu mer min huvudvärk men får stå ut, det är slut vid fyra. Har lunchpaus nu och jag och Emelie sitter ute fina vädret och gungar, kul haha. Puss

TIPS

Någonting jag alltid har hemma är en påse frysta hallon. Älskar hallon för det gör verkligen allt mycket godare, haha. Äter jag flingor lägger jag på hallon, äter jag müsli lägger jag på hallon, gröt när jag väl äter det, i smoothies och sen värmer jag även ibland för att ha istället för sylt, osv. Så köp hem en påse hallon om du inte har det! Jag gör slut på typ en i veckan, haha.
 
 

THAIMAT

Tar alltid samma sak när jag äter thaimat, har aldrig beställt något annat tror jag, haha? Kycklingspett, ris och jordnötssås. Så himla gott verkligen! Men man får alltid så galet mycket per person när man köper kina eller thaimat. Fyra kycklingspett, vem kan ens äta det? Haha, jag äter två stycken och blir proppmätt. Ska äta detta nu och sedan ta det lugnt innan jag ska iväg. PUSS

FREDAG

OJ vad varmt det är ute. Kom precis hem från skolan där sista lektionen var idrott med orientering, och först då märkte jag hur varmt det var idag. Var inte rätt klädd direkt så svettades ihjäl trots att jag gick orienteringen.
 
Kan ni fatta att det redan är fredag? Det kan inte jag, kan inte förstå hur veckorna kan gå så fort. Känner mig gammal men det är verkligen läskigt, haha. Skönt med fredag i alla fall. På schemat idag står thaimat med familjen och sedan till ungdomsgruppen för filmkväll. Sounds good!
 
 
 
 
 

SÅN LIVSNJUTARE JU :P:P

Bada börjar änna bli min grej ju!! Haha, i like
 
 

TRE

Det första jag gör när jag kommer hem är att slänga av mig mina jeans och sätta på mig mjukisbyxor och sätta upp håret i en tofs. Bästa som finns, haha.
 
Jag är inte laktos eller någonting men varje gång jag äter pannkakor får jag jätte ont i magen efteråt. Antar att det är för att det är så mycket mjölk men jag reagerar aldrig på någonting annat, bara just pannkakor. Så jag äter typ aldrig det, tycker inte det är jätte gott heller.
 
Detta kanske låter lite äckligt men jag har rätt lätt för att få upp grejer i näsan genom munnen. Vet ni hur jag menar då? Det röret som går mellan näsan och munnen eller något, haha. Har fått upp en tictac, makaroner, ris, godis, dumle... Lite jobbigt faktiskt, haha.
 
 
 

INTE KUL

Vaknade precis efter att ha sovit i typ två timmar. Så himla skönt att bara somna i soffan sådär. Tror jag behövde det, mår verkligen skitdåligt alltså. Det är så konstigt för varje gång jag säger att jag skulle vilja bli sjuk har det typ hänt. Här om dagen sa jag till mamma att jag vill bli sjuk snart, haha. Ibland "vill" jag bli sjuk för att jag tycker det känns lite mysigt ibland att bara vara hemma själv, kolla på en film och äta glass, men när man väl blir sjuk så är det inte så jävla kul alltså, haha. Jag blir nästan värre när jag är hemma, när man är i skolan eller ute och gör någonting så tänker man inte så mycket på det, eller man är i alla fall tvungen att försöka bete sig normalt. Hoppas i alla fall att jag blir bättre imorgon och till helgen då det är rätt mycket jag ska göra.
 
 
 
 

- TORSDAG

Mådde så dåligt när jag vaknade i morse att jag övervägde om jag skulle stanna hemma eller gå till skolan. Jag tyckte det kändes onödigt att stanna hemma en dag då vi bara hade två lektioner, så jag valde att gå. Efter skolan gick jag, Louise och Johanna och åt lunch. Nu ska jag så sätta på ett avsnitt vampire diaries och äta glass. Jag är ju typ sjuk så kan göra det utan ångest hehe. Puss!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EGENTID I BADET

-Skulle kommit upp för en timma sen
 
Ett av mina höst"mål" var att ta hand om mig själv, eller ta tid för mig själv. Tappade upp ett bad förut och låg där en bra stund. Kollade vampire diaries, läste och åt kakor. Så skönt verkligen! Efteråt kollade jag idol som vanligt och nu ska jag snart gå och lägga mig. Mår fortfarande inte toppen så det är skönt att sova tidigt. Börjar tidigt imorgon också, men slutar elva, gött eller? God natt ♥
 
 
 
 
 
 
 

WANTIES

wanties
 
 


 

LÅNG DAG

Våra onsdagar känns så himla långa, och då har jag inte ens alla lektioner. Nästa vecka börjar jag med tyska som är den sista lektionen på onsdagar. Vet verkligen inte hur jag ska klara av det. Hade varit jobbigt med vilken lektion som helst men när det är tyska fördubblas jobbigheten med 100. Värsta som finns!
 
Ska bara ta det lugnt här hemma idag, orkar ingenting annat. Dels för att jag inte mår så bra men jag förstår inte hur folk kan göra massa saker efter skolan. Även om jag är frisk så orkar jag verkligen inte göra någonting efter skolan typ. Får ju ångest när jag ser att folk åker in till stan och så. Haha, hur orkar man..? Jag är helt slut efter en skoldag. Så skönt nu också för plugget har inte riktigt kommit igång än, så jag har inga läxor att göra. Det kan vara det bästa när man kommer hem och inser det. Puss!
 
 
 
 
 
 
 

FRÅN IGÅR

Hittade som sagt ett par jeans och en tröja när jag var i stan igår med mamma. Hann inte kolla mycket alls men lyckades handla ändå, nödvändiga grejer enligt mig dock så det fick de vara värt. Jeansen från Zara och tröjan från H&M. Man ser inte det så tydligt men tröjan är lite glittrig. Nöjd!
 
 

SKULLE KOMMIT UPP FÖR 1 1/2 TIMMA SEN

Hej bloggis! Mår inte bäst idag alltså, så det var tur att denna skoldagen inte var jobbig. Var hemma vid tre och kastade mig i soffan. Efter någon timma knackar Emelie på med famnen full av kakor och geisha. Alltså hur bra? Bästa, så omtänksam. Det piggade ju upp mig lite alltså! Vi satte på Mean Girls och kollade på den medan vi åt kakor. Nu åkte hon precis iväg och jag ska kolla klart på filmen och bara ta det lugnt. Kram! PS. Du som kommenterar från samma ip men som av någon magisk anledning har tre olika namn, tänk på att byta enhet innan du byter namn så lurar du mig lättare, PUSS
 
 
 
 
 

MÅR DÅLIGT

Usch, vad dåligt jag mår. Allt är verkligen fel just nu känns det som, haha. Mina blåmärken gör så galet ont att ni fattar inte. Inte bara när man rör vid dom utan är öm när jag rör mig det minsta lilla. Så har jag ont i halsen och jätte ont i huvudet också. Bra när allt kommer på en gång.. Eller?
 
Kom hem från stan för en stund sen i alla fall. Jag och mamma såg "Hur många kramar finns det i världen", innan det så fikade vi och kollade runt lite på stan. Hittade ett par jeans och en tröja! Mysigt att umgås lite med mamma ♥ Nu ska jag slänga mig i sängen, hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon. God natt!
 
 
 
 
 
 
 
 

VARMT JU

Skulle gå ut och ta kort för att visa vad jag har på mig idag men bilden stämmer inte, för när jag kom ut och hade fotat klart så var det så varmt att jag var tvungen att byta om. Så istället har jag på mig kjol, gött det. Nu har jag precis käkat lunch och ska snart dra mig ner till skolan för en samhällslektion. Puss!

 

MÅNDAG

Min halvt lediga dag kom verkligen perfekt. Dels för att jag inte sov någonting förra natten och dels för att jag är mörbultad av blåmärken och kan knappt röra mig ändå. Så det passade perfekt! Ska ner till skolan en timme vid halv tre bara. Innan det tänkte jag hinna med att dra ut på en springtur, fixa till ett par jeans och lite sånt. Efter min lektion åker jag direkt in till stan och möter mamma. Vi ska kolla bio och äta i stan, mys! Hörs sen, puss.
 
 
 
 

TOPP 3 SERIER

Desperate housewives- Desperate housewives kommer alla gånger vara etta på min lista. Den har verkligen allt! Den är rolig, sorlig, spännande... Älskar den så himla mycket haha. Har ni inte sett dh, så måste ni se den!
 
One tree hill- Har precis sett klart och den är lätt tvåa på min lista. Så himla bra och jag var verkligen beroende. Också supervärd att se! Många säger att den bara är bra de första två säsongerna typ men det håller jag verkligen inte med om. Grym hela vägen tycker jag!
 
Gossip girl- En jättebra serie som handlar om rika ungdomar och deras problem typ, haha. Och gossip girl då som driver en skvallerblogg om ungdomarna, men som ingen vet vem det är (för än sista avsnittet, hehe..) En väldigt tjejig serie, som jag älskar! Gillar ni tjejiga serier så är ju denna lätt ett måste.
 
 
 
 

SÅ TRÖTT

Jag la mig i sängen en stund förut för att jag var så trött och somnade i några timmar. Jätte skönt verkligen men brukar må så dåligt när jag vaknar efter att jag sovit på dagen. Typ ont i huvudet och sånt där. Jaja, sitter och kollar vampire diaries nu och ska äta snart. Grillat kött, mums! Sedan ska min kväll spenderas i soffan för något annat orkar jag inte.

PUSS

Vill bara tacka för alla söta kommentarer som jag tycker rullar in mer och mer. Blir så glad för varenda kommentar och det blir så mycket roligare att blogga då! Så puss på er och jag hoppas ni nya som hittat hit vill stanna. Hade varit så himla roligt!! PUSS
 
 
 
 

IGÅR

Vilken bra kväll/natt det har varit alltså! Igår kväll åkte vi in till Göteborg och körde gokart, sjukt kul! Jag hette JB hehe. Jag fick väl inte direkt världens bästa resultat men det var i alla fall roligt! Men idag märkte jag dock att jag var helt öm på min rygg och upptäckte två stora, svullna blåmärken som jag gissar kom från gokarten. Gör helt galet ont bara när jag rör mig haha!
 
Efter gokarten åkte vi till församlingshemmet, åt hamburgare och bara hängde. Sen på natten, 01-04 så hade våran ungdomsgrupp bön då. Det innebär ju inte att man sitter i någon ställning och mediterar i tre timmar utan vi sjunger och massa. Jätte mysigt och framförallt bra. Så i natt har jag väl sovit i ca 2 timmar men yolo!! Haha. Tur att jag bara har en lektion imorgon som börjar halv tre. Så gött! Puss
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0