ÄLVEN

Åkte ner till älven förut med Emelie och så köpte vi med oss två glasspaket, en bulle, en muffins och festis. Haha usch vad illa vi mådde! Det var jätte fint väder iallafall och vi hade det jätte roligt. Nu kommer snart gästerna här så jag ska fixa iordning mig nu. Puss!

TIPS #5

 
CITRON- Nu på sommaren när du är ute i solen, kan man ta lite citron i håret. Det gör att håret bleks lättare, och det är så himla fint med solblekt hår tycker jag!
 
ISABEL ADRIAN OCH REBECCA SIMONSSONS PODCASTS- Älskar dessa tjejer! Laddade ner deras podcasts i mobilen och lyssnade på i bilen och på stranden när jag var utomlands. Helt plötsligt kommer man på sig själv skrattandes eller med ett stort leende på läpparna. Sjukt härliga och väldigt bra pepp att lyssna på. Tjejer som kommit långt i livet med deras starka vilja. Lyssna!
 
AVOKADOMACKA- Ett lätt, lagom och sjukt gott mellanmål. Helst på knäckemacka men är jätte gott på "vanlig" macka också. Så himla gott och nyttigt! Älskar det.
 
BAKA- Är det sämre väder någon dag nu i sommar tycker jag att man ska passa på att baka kanske bullar, muffins och så. Bra att ha ett litet lager att ta ut till stranden sen när det blir fint väder igen. Vad är inte godare än att äta hembakta bullar och saft på stranden?
 
SMÖRJA IN DIG- Förutom att använda solskyddsfaktor så är det viktigt att smörja in huden med vanlig body butter på sommaren då man lätt blir torr om man är solbränd. Smörja in dig med någon utav alla hundratals dofter det finns att välja på efter duschen men även efter du har varit i solen eller när du kanske börjar känna dig torr. Stort tips är body shops body buttrar(?) De flesta dofterna är helt gudomliga, perfekt feta också.
 

KALAS

 
Idag är det kalas för min bror som fyllde år när vi var i Kroatien som gäller. Innan det ska jag träffa Emelie! Måste bara nämna vilken galen träningsvärk jag vaknade upp med idag. Kan ju säga att jag inte har tränat på ett tag och igår gjorde jag några rejäla ben/rump övningar och drog på en pw. AJ min rumpa och mina vader idag alltså. Jaja, musklerna har jobbat i alla fall och det är ju bra. Nu: Frulle! Puss

NÄR MAN INTE KAN TA SIG TILL GYMMET...

 
 

BÄSTKUSTEN

 
Åh vad jag gillar Bohuslän. Hav, färska räkor, båtar, gött folk, och sååå fint (när det väl är fint väder då, hehe) Tycker speciellt om Smögen och Marstrand, så himla mysigt! Synd att priserna på allt är så galna bara. Det cafét vi åt på tog 139;- för en räkmacka, 30 spänn för en chokladboll som var typ mindre än en delicatoboll. Fanns inget café eller restaurang som serverade någon maträtt under 120 spänn typ. På Smögen, Marstrand och alla såna båtställen eller vad man säger, så kan dom lägga på en hundralapp på allting typ har jag märkt, folk köper det ändå. Såg en affär som sålde kläder som finns på Tessie och Chelsea  (affärer i Göteborg) och allt var minst en hundralapp dyrare. Jaja det är väl så.
 
 
 

GORMORGON

Dagens frukost som jag ska äta nu till one tree hill (what else??) Är glad över att jag börjat äta frukost bättre. Man har ju hört i hela sitt liv att det är de viktigaste målet, och det är ju verkligen så! Innan åt jag högst en macka eller en skål med flingor, och när det var skola åt jag oftast ingenting. Not good!
 
Kaffe, juice, äpple, jordnötssmör, melon, fil med varma hallon, nötter och kokos. Mmmm

SOMMAR

Har haft en sån himla bra dag! Jätte bra väder var det, sådär lagom varmt. Gick att gå i Smögen fram och tillbaka utan att dö av värme liksom. God middag (gjord av moi hehe) som intogs ute på altanen i kvällssolen. Precis så jag vill att några av mina sommardagar/kvällar ska se ut! Heldagar med la familia, fina grejer det.
 
Imorgon verkar det inte bli lika fint väder, vad händer då? Har fått lite uppdrag av mamma som ska göras, eftersom jag inte har något sommarjobb, så jag får väl ta tid till det de dagar det är sämre väder.
 
 
 

MYSDAG

iPhone kvalité på bilderna, haha... När vi kom hem från Smögen vid halv åtta lagade jag mat till familjen, grillad fläskfilé och lite så! Nu ligger jag i badet, sjukt längesedan! Kollar one tree hill, läser lite bok, har ansiktsmask och så, behövs ibland!

MICHAEL KORS JET SET TRAVEL TOTE

 
ÄLSKLING KOM TILL MAMMA. Vet att det är många som har den, men alltså hur underbar? Enkel men så snygg. Kan någon lära mig skita cash eller vet någon ett träd det växer på? Den får en kram hehe.

PLUS/MINUS

+ One tree hill- Min älskade serie, vad jag älskar dig. Haha är typ allvarlig. Väldigt delade åsikter kring just den serien har jag hört. Vissa tycker den är asbra, vissa gillar den inte alls... Jag är en utav dom som är helt fast. Vill inte att den ska ta slut.
 
- Kroppshets- Har det inte blivit lite ute nu att fortfarande klanka ner på andras kroppar så fort någon tjej (i vanligaste fallet) lägger upp en bild i bikini? Om tjejen har en smal och hälsosam kropp ska man tydligen klaga på det, och många får ju även för sig att man skryter om man laddar upp en bild på sig i bikini. Eller om tjejen är mullig så är det tydligen också ett väääldigt stort problem. ALLTSÅ ORKA, det räcker nu.
 
+ Blå rayban aviator- I LOVE! Hade jag skitit pengar hade jag inte tvekat, så fräscht verkligen!
 
- Odd Molly koftorna- Ärligt talat kan jag inte förstå varför hetsen är så himla stor kring dessa koftor eller vad det nu är. Tycker det lutar lite för mycket åt tanthållet men just nu ska ju alla tjejer ha odd molly koftor. Tycker odd molly kan ha jätte söta kläder (dock dyra like hell) men dessa... Alltså dom är väl inte fula, men aldrig att jag hade lagt 2000 spänn på en sån. Så tycker jag.
 
 
 
 
 
 

SMÖGEN

Hej bloggis! Sitter och äter mitt bröd till frukost nu, blev faktiskt gott! Smakar inte sådär jätte mycket eftersom det inte ska vara i något socker, men det ska ju vara nyttigt så då blir det ju så.
 
Idag ska jag och min familj åka till Smögen. Ska bli kul, det är så mysigt där. Ska ju ändå bli hyfsat bra väder idag, hoppas det blir det där också så man kanske kan bada! Annars ska vi gå runt på smögenbryggan, kolla lite affärer, äta lunch på något café och så. Blir nog jätte bra! Puss
 
 

2AM

Alltså fy vad äckligt. Läste på Fokis blogg om en kortfilm baserad på en verklig händelse. (Läs om den riktiga händelsen här) Det är en kille som gillar att ta promenader ensam mitt i natten, och en natt ser han en man som beter sig konstigt, han tror först att han är full men det är han inte. Han tittar upp mot himlen, dansar och ler hela tiden, han kallas därför "The smiling man". Kolla på denna kortfilmen. Helt galet läskig tycker jag. Detta har alltså hänt, och ingen vet än vem "The smiling man" är.
 

WIFEY

Idag agerade jag bagerska, inte ofta det händer! När jag såg att det skulle regna igår tänkte jag att det vore perfekt att ta en lite tråkigare dag till att baka bröd. Något jag sagt att jag ska göra väldigt länge men inte gjort. När jag bakar annars blir det oftast kladdkaka eller muffins, haha. Men att baka bröd är ju sååå lätt och oftast så mycket nyttigare än det du köper i affären! Jag blev jätte nöjd med mina, eller jag har ju inte smakat än... Men dom ser ju fina ut, hehe. Ska lätt fortsätta att baka bröd! Och sen, hur mysigt är det inte när regnet öser utanför och det doftar nybakat i hela huset?
 
 

JAG SUGER

Åh vad jag är dålig. Bestämde mig i Kroatien att jag inte skulle bry mig om bloggen, men sedan kom jag hem och det gick ju inte så bra då heller. Dagen efter jag kom hem från Kroatien så drog jag till Stockholm med Linnéa, och då kände jag inte att jag hade tiden heller. Vill verkligen satsa på bloggen men jag glömmer verkligen bort den, det är väl för att jag inte kommit in i något flow än. Ska försöka nu på riktigt. Har ju faktiskt en del att berätta, mycket bilder och så. Tappat många readers också, svårt att få tillbaka, hur vet dom att jag börjat blogga igen liksom?
 
Nä, nu börjar jag om på riktigt. Jag ska åtminstone försöka. Så sugen på en ny och riktig design också men känner ju ingen som gör. Någon? Det blir ju så mycket roligare när man har en fräsch blogg.
 
 

FULLT UPP

Den sista veckan här i krolle har och är fullspäckad! I måndags var vi på forsränning, as kul!! Man paddlar i forsar, vattenfall och så. På ett stopp så fick man hoppa från en 5,5 meter hög klippa ner i floden om man ville, och gissa vem som var den enda tjejen i vår grupp på typ sju båtar? Jo, jag. Det var häftigt!

Igår var det shopping i Split, där Victoria's secret finns!! Varit där två gånger och fått med mig lite fint, visar när jag kommer hem!

Idag blir det först lugnt vid poolen och sedan en båttur till en ö, mys! Nu ska jag ut och pressa vid poolen. Hoppas ni har det bra i Sweden. Puss

HAR DET SÅÅÅ BRA

Hej! Tänkte bara säga att jag har det jätte bra här i Kroatien. Bloggen får lida mer nu när jag är här även om jag faktiskt har tillfällen att blogga. Orkar bara inte göra det, sitter jag vid datorn här är det för att checka fejjan eller kolla in lite bloggar. På fredag åker jag hem iallafall, ska bli tråkigt men samtidigt lite skönt. På måndag åker jag till stockholm också! Wop wop.

Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna, puss.

SANNINGAR

 
→ Det bästa som finns enligt mig är att vara med hela min familj.
 
→ Är inte jätte förtjust i pizza eller donken. En pizza äter jag max två bitar på, är väldigt hungrig och sugen om jag äter tre. Har aldrig ätit en hel pizza och jag kommer ihåg att jag var jätte stolt en gång när jag ätit nästan en hel barnpizza, haha. Men jag skulle lätt klara mig utan skräpmat. Värre är det med godis...
 
→ På tal om godis, geisha är min absoluta favvo!! Älskar det, och om någon kompis eller familjemedlem vill göra mig glad köper dom geisha, haha hänt flera gånger. Alla vet att det är mina älsklingar. Tröttnar aldrig.
 
→ Jag vill resa till USA. New york, LA... Åhåhå
 
→ Jag är 99,9 % säker på att jag någon dag kommer att träffa Justin Bieber. Eller nä det är jag inte alls haha, men jag vill verkligen och försöker att tänka att det absolut inte är omöjligt.
 
 

TRUTHS #4

 
♥ Jag har rätt bra pigment, blir brun rätt så lätt ändå.
 
♥ Jag är himla sugen på en boyfriend måste jag erkänna.
 
♥ Efter gymnasiet vill jag sååå ta ett sabbatsår och resa.
 
♥ Jag har tappat träningsmotivationen. Usch! Ska verkligen komma igång när jag kommit hem igen.
 
 

MUMZZZ

Efter två dagar i värmen ser strecket efter bikinitrosorna ut såhär. Kan väl kanske erkänna att jag blivit brun, bara efter två dagar. Undrar hur jag kommer se ut efter två veckor liksom? Finns det någon gräns hur brun man kan bli, haha? Jaja jag klagar inte!!

Vi har precis avnjutit en underbar middag, grillat kött, klyftpotatis, massa olika grönsaker, vitlöksbröd.. Så gott! Och så härligt att kunna sitta ute hela tiden, det kan man ju inte i Sverige <333 Nu är jag så galet trött att jag vill typ stänga in mig på ett rum och kolla film, socialt haha.. Ska jag??

LÅNGT INLÄGG- KNÄPPT

På konfalägret för några veckor sedan hände det en väldigt konstig grej. Jag fick knottbett (trodde jag) i nacken (ni ba wahhhh, farligt) Nä men det kommer mer... Först var det inget mer med det, runt tre bett som kliade sjukt mycket bara. Dessa bett spred sig dock vilket började bli konstigt, knott sprider sig ju inte, och det var ingen mer som hade fått knottbett. De spred sig över hela hårbotten, jag hade stora bulor i pannan, bakom öronen, helt svullen i nacken av alla bett, på höftbenen kom det och även på knät. Då trodde jag fortfarande att det var knott, men nu i efterhand tror jag att det var en allergisk reaktion på någonting.
 
En dag så vaknade jag upp med ont i högra knät, men jag tänkte inte mer på det egentligen. Kommer ihåg att det gjorde ont när jag satt med benen i kors ni vet, men inte mycket mer än så. Jag tyckte att jag såg att det hade börjat svullna men när jag frågade mina kompisar så sa dom bara "Nä men du inbillar dig nog bara", typ. Det började dock göra ondare och ondare och svullna mer och mer, så när vi samma dag var och spelade minigolf så bröt jag ihop. Jag KUNDE inte gå. Det var verkligen helt fruktansvärt, grät som ett litet barn för att det gjorde så ont, så prästen fick gå tillbaka, hämta sin bil och hämta mig. Samtidigt har min läpp svullnat upp något enormt, alltså det såg ut som att jag hade botox hahaha. I bilen tillbaka så frågade jag en kompis om hon kunde kolla om läppen var svullen, till svar fick jag "Ja, om du slutar göra duckface". Grejen var att jag gjorde ju inte duckface, hahaha. På kvällen fick jag och en ledare åka till sjukhuset där jag tog prover, fick dricka kortison, ta tabletter, fick benet lindat osv... Dom visste inte var det var, men dagen efter var det bättre. Galet konstigt, att mitt knä helt plötsligt svullnar upp och min LÄPP?! Haha alltså wtf. Vet att det ser ut som att jag putar på bilden på min läpp (till höger) men jag gör verkligen inte det, haha.
 
 
 

EN LITEN GOSSKÖLDIS

FRAMME

Idag kom vi fram! Runt 16-tiden kom vi fram till vårat hus, som är jätte fint faktiskt! Fräscht och så, och för mig som inte klarar av när det är ofräscht och äckligt så är det väldigt bra. Egen pool, en liten lekplats (yes!!), och aa nice helt enkelt.. Det finns tre sköldpaddor också på våran "gård" som går runt vid poolen, haha sjukt roligt. Vi har döpt dom, Bodil och Gunde. Den tredje har inte visat sig än..

Idag blev det bara en lugn dag här, vi har ju inte hunnit göra så mycket, men imorgon blir det stranden! Ska sova snart, så galet trött. Puss

SÄNGEN

Ligger i sängen på ett hotell någonstans i Tyskland och ska snart sova. Vi har varit och ätit mat på en restaurang precis. Är så trött nu. och ska upp klockan sju imorgon för att fortsätta åka. Längtar tills vi är framme!! Dagen har gått rätt fort faktiskt, men imorgon ska det bli skönt att åka bil hela tiden och slippa ta massa pauser för färjor och så. Ska kolla senaste avsnittet av pll nu sen sova. Godnatt

HEJDÅ BABYS

GODMORGON

NU är äntligen allt färdigpackat!!
 
 

REDO

 
Nu är jag redo för två och en halv dag i bil! Väskan är packad med böcker, godis, tidningar, filmer, datorn och mobilen som är laddad med musik och Isabel Adrian och Rebeccas podcasts. Tror jag ska klara mig! Bilen är fullpackad och jag ser verkligen fram emot imorgon. Dock har jag ingen resfeber alls och det känns inte som att jag ska åka utomlands. Men så är det ibland! Nu ska jag försöka ordna lite tidsinställda, med betoning på lite... Och förresten, anledningen till varför det bara blivit mobilbilder det sista är för att kameran är nerpackad och jag får inte slösa på batteriet hehe. Puss.

SVIMMADE

Kom precis hem från stan, hittade mina älsklingar!!! Leopardharem, precis dom jag letat efter i två dagar nu men aldrig hittat, så gick jag in på H&M för att kolla en sista grej, och där ser jag dom... Hallelujah haha!
 
Handbollen kollade vi ingenting på, vi kom dit och gick igen liksom, haha. Det är lite segt när man inte har något speciellt lag att kolla på eller om man inte är med massa kompisar och hänger runt, så vi drog och kollade affärer istället. Men vet ni vad som händer när vi är inne på burger king för att äta? Jag svimmar!!Kände innan att jag verkligen behövde mat, så då gick vi in för att beställa, så tog det jätte lång tid att komma fram i kön, men när vi nästan är framme vid kassan började jag känna mig yr så jag var tvungen att gå ur kön och sätta mig ner, sedan blev det bara värre och värre. Gick och frågade en kvinna vid ett bord om jag kunde få av deras dricka och efter det minns jag inte så mycket. Hon hjälpte mig i alla fall,  Malena hjälpte mig och några andra också tror jag, så fick jag vatten och gratis chokladmuffins hehe. Man behöver ju något sött för att må bättre. Så himla äckligt för jag föll aldrig ihop och svimmade, utan långsamt blev jag bara mer och mer "borta" och allt bara snurrar och alla ljud surrar typ. Jag är verkligen hopplös, detta har hänt flera gånger innan. Antagligen var det för att det knappt fanns något syre där inne, det var varmt, jag hade för lite mat i magen, mycket folk på samma plats... Aa, you name it. Nu mår jag bra i alla fall! Ska snart åka till maxi och handla färdsgodis med mamma, puss.
 
 
 
 
 
 

ONSDAG

God morgon kompisar! Sitter i soffan och äter frullis, två rostade mackor med hallonmarmelad. Kommer så inte bli mätt på det, men vi har ingenting hemma nu innan vi ska åka. Så det suger juuuu, haha. Klockan tolv tar jag bussen in till stan för att kolla runt lite på Partille cup samt lite affärer, hoppas verkligen på att hitta snygga harems, vill haaa.
 

---

Har inte tidsinställt ett enda inlägg till er och på torsdag åker jag iväg för att vara i utlandet i 2,5 vecka. Hoppas att jag kommer kunna blogga på vägen och där nere också, men det är väl inte något jag kommer lägga någon jätte tid på. Ska försöka hinna med att tidsinställa några imorgon i alla fall, kan vara bra.
 
Imorgon ska jag in till stan för att kolla Partille cup och även lite affärer vill jag hinna med, färga mina ögonfransar hos grannen, säga hejdå till min älsklingsvovve som ska bo hos en tjej när vi är borta, packa, förhoppningsvis tidsinställa lite inlägg, hinna träffa Emelie, handla färdsgodis och tidningar till på torsdag... Mycket att hinna med!! Hörs imorgon. ♥
 
 
 
 
 

LOVE


Vet verkligen inte hur jag ska göra med skorna. Dom var billiga, men NÄR ska jag använda dom? Sen vill jag inte bli jätte lång och gå dåligt i dom heller, haha. Tunikan är i alla fall min nya bejb, åker lätt med till Kroatien. MUMS med den till bruna ben.

2 DAGAR KVAR

God morgon! Min dag hittills har bestått av att äta bananpannkakor, kolla one tree hill, och rensa bilder på min telefon. Har så fruktansvärt många onödiga bilder men det är ju sååå jobbigt att rensa. Blev även chockad över hur ful jag var för inte så jätte länge sen hahaha. Trodde jag var snygg då men usch haha. Ska gå ut med Elsa nu och sen måste jag börja packa lite till Kroatien (!!) Hörs sen kompisar.
 
 
 
 

LOVSÅNG

Åh vad lovsång är bra! Vissa låtar här har jag gråtit till, skrattat till, fått gåshud till... Kristen som okristen, lyssna!! Lovsång är så fint, riktig feeling! Klippen blev olika stora och aa.. jätte fult, men ändå.
 

-

 
Försökte mobilblogga i stan förut men det vi ju alla hur det brukar gå när man gör det genom blogg.se appen. Innan jag åkte in åt jag en riktigt svårslagen frulle som ni ser ovan. Så gott när man kan äta färska jordgubbar nu, har ätit det nästan varje dag den senaste veckan. Mums!
 
Kom hem rätt sent från stan, halv sju typ.. Heldag verkligen, men det är mys! Malena letade 18 års present och jag letade framförallt efter haremsbyxor eller liknande med mönster, men det fanns ju inte i en enda affär!!! Blev så arg, haha. Fick i alla fall med mig en suuuuperfin tunika från FAV och ett par skor från Bikbok, sjukt otippat med ett par skor haha. Ska nog lämna tillbaka dom dock, vet inte när jag ska kunna använda dom. Men tunikan är jag fullständigt kär i!! Ni får se imorgon. Puss!

HAHA

 
Haha, beliebers alltså... Olika beliebers blir intervjuade och får höra olika grejer som Justin gjort (han har inte gjort det på riktigt utan det är lögner) och beliebrarna(?) försvarar oavsett vad. Haha, ändå kul!
 
Ska göra iordning mig nu och åka in till stan med en kompis. Första helt lediga dagen jag har på hela sommarlovet faktiskt. Det har varit konfaträffar hela förra veckan och konfirmation i helgen, därför jag har varit lite busy och inte hunnit blogga. Hörs sen! Puss
RSS 2.0