TIPS #5

 
CITRON- Nu på sommaren när du är ute i solen, kan man ta lite citron i håret. Det gör att håret bleks lättare, och det är så himla fint med solblekt hår tycker jag!
 
ISABEL ADRIAN OCH REBECCA SIMONSSONS PODCASTS- Älskar dessa tjejer! Laddade ner deras podcasts i mobilen och lyssnade på i bilen och på stranden när jag var utomlands. Helt plötsligt kommer man på sig själv skrattandes eller med ett stort leende på läpparna. Sjukt härliga och väldigt bra pepp att lyssna på. Tjejer som kommit långt i livet med deras starka vilja. Lyssna!
 
AVOKADOMACKA- Ett lätt, lagom och sjukt gott mellanmål. Helst på knäckemacka men är jätte gott på "vanlig" macka också. Så himla gott och nyttigt! Älskar det.
 
BAKA- Är det sämre väder någon dag nu i sommar tycker jag att man ska passa på att baka kanske bullar, muffins och så. Bra att ha ett litet lager att ta ut till stranden sen när det blir fint väder igen. Vad är inte godare än att äta hembakta bullar och saft på stranden?
 
SMÖRJA IN DIG- Förutom att använda solskyddsfaktor så är det viktigt att smörja in huden med vanlig body butter på sommaren då man lätt blir torr om man är solbränd. Smörja in dig med någon utav alla hundratals dofter det finns att välja på efter duschen men även efter du har varit i solen eller när du kanske börjar känna dig torr. Stort tips är body shops body buttrar(?) De flesta dofterna är helt gudomliga, perfekt feta också.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0