JOSEFIN

Jag älskar att kolla hockey, helst på Frölunda i Scandinavium då. Hoppas att det blir mycket av det i höst!
 
Mina fötter och händer är typ alltid kalla. Mamma brukar få panik när hon får mina fötter på sig ibland för att de tydligen är så kalla, haha.
 
Jag är så himla sugen på höstkläder nu. Tycker det är så snyggt med alla höstoutfits. Måste in till stan snart och köpa nytt inför hösten!
 
Jag tänker väldigt mycket på vad andra tycker om mig. Vill kunna skita i allt och bara köra men har jätte svårt för det i många situationer.
 
 
 
 
 

GOKART

Har verkligen haft en perfekt start på denna lördagen. Kunna ligga och dra mig i sängen och inte behöva stressa kan vara det bästa. Gjorde mig en go frukost och kollade på vampire diaries.
 
Senare idag ska jag iväg och åka gokart med min ungdomsgrupp. Ska bli kul men jag har aldrig gjort det innan så vi får väl se hur det går hahaha. Sedan ska vi alla åka till församlingshemmet där vi ska vara hela natten för det är bönenatt där. "Som att lana fast med bön" som en kompis sa, haha. Ska bli mysigt faktiskt! Innan detta ska jag bara ta det lugnt, ska iväg och springa sen men that's it känner jag. Puss!
 
Kroatien.. Orkar inte hur brun jag var.
 
 

GODMORGON LÖRDAG

POJKVÄN

Jag saknar verkligen ett förhållande. Fan vad jag bara vill lägga mig i sängen nu, äta glass och kolla på en serie omfamnad av någon jag älskar. Längtar så mycket till den dagen jag hittar en kille att kunna göra det med. Eller en kille att gå och köpa spontana presenter till, eller få spontana presenter av... Eller någon som överraskar en och kommer med choklad när man ligger hemma och är sjuk. Vart är ni killar?
 
 
 
 
 

KRISTALLENGALAN

Ser ni hur gott detta ser ut eller? Alltså orkar inte. Nu: Kristallengalan!
 

PIZZA OCH COOKIE DOUGH

Efter jag kom hem från skolan så bakade jag cookie dough smet, alltså så gott så jag dör! Gjorde några kakor av det men tycker nästan det är godast att bara äta degen, haha.
 
Åkte med mamma och köpte lite gott på maxi och sedan så åkte vi och köpte pizza, stenugnsbakad som är den enda pizzan jag gillar typ. Så himla god verkligen! Mår rätt så illa nu haha, så jag ska smälta maten och sen ladda upp inför en kväll i soffan! Förresten, Rebecca Simonsson retweetade mig förut!! Och jag som är världens största fan av Isabel och Rebeccas podcast blev så himla glad, haha.
 
 
 
 
 
 
 
 

MYSFREDAG

Hej bloggis! Kom precis hem från skolan, det suger att sluta klockan fyra på en fredag men what to do. Dagen har i alla fall rätt sköna lektioner. Är på värsta fredagsmys-moodet och idag ska jag bara var hemma. Så skönt!! Ska köpa pizza sen, massa gott och kolla på tv med familjen. Mmmm en riktig tjockiskväll♥♥ Såna måste man ha ibland! Ska ta mig något att äta nu för jag är så hungrig att jag dör. Puss!
 
Haha, gammal tjockisbild...
 
 
 
 
 
 

THIS/THAT

sommar/vinter
singel/förhållande
julafton/födelsedag
coca-cola/fanta
katt/hund
kaffe/té
chips/godis
 
 
 

DÖR VAD GOTT

Dog kakdöden när jag smakade på kärleksmumsen mamma bakat idag. Så himla god! Kärleksmums måste ju vara någon utav de godaste bakverken som finns, så himla lätt att göra också. Tackar mamma för detta♥♥♥  Hehe. Ska äta detta och kolla på Broadchurch nu. Tycker det är så himla bra och mysigt! Kram.
 

ÖNSKELISTA

önskelista
 
Fyller år om drygt en månad! Detta är min önskalista so far, lär ju komma på mer när det närmar sig, hehe. Tycker det är lite svårt att komma på vad man ska önska sig när man blir äldre.. Har suttit och tänkt ett tag på bara detta här ovan. Enklare när man var yngre och kunde önska sig massor med leksaker, haha.

VAD GÖR HON

 
Alltså hahaha, jag orkar inte vad Miley Cyrus håller på med på denna videon, och VAD gör hon med tungan hela tiden? Hon räcker ut den svinlångt hela tiden, ser så roligt ut. Bryr mig egentligen inte så mycket om hon har förändrats eller inte faktiskt, men detta uppträdandet såg bara helt fel ut, hela tiden.

GRÅTER

Alltså det har varit en sån himla konstig dag idag. Mått jätte konstigt och allt har varit så segt. Gick lång dag idag också och det är ju alltid jobbigt. Har fått reda på att min inriktning läser lektioner som jag inte hade en aning om att vi skulle göra, så två dagar i veckan börjar vi tidigare/slutar senare än de andra inriktningarna. Alltså jag började typ gråta när jag fick reda på det, haha. På måndag till exempel så har jag varit så glad för att jag skulle sluta halv ett, men nu visade det sig att jag istället har två timmars hål efter den lektionen och sen slutar jag klockan fyra. Hur kul är det att få reda på det liksom...?
 
Det enda bra med denna dagen var typ att jag, Johanna och Louise gick och fikade på vår rast. Måste hända oftare om jag ska klara av mina jobbiga dagar, haha! Nej, men det var mysigt. Idag hoppas jag på att hinna övningsköra och även springa. Puss!
 
 
 
 

PRETTY LITTLE LIARS


Kom precis ur badat där jag låg och kollade sista avsnittet av Pretty Little Liars innan säsongspausen eller vad det heter. Alltså jag DÖR vad galet avsnitt. Man fick reda på mycket men vet inte riktigt vad man ska tro på alltså. Sjukt spännande i alla fall. Längtar till de nya avsnitten! Nu ska jag kolla idol som vanligt. Puss!
 
 
 
 
 
 

 

HAREM

HAREM
 
 

ONSDAG

Känner mig så gammal när jag säger sånt här men visst går tiden så himla fort ändå? Onsdagen är avklarad och imorgon är det redan torsdag. Tycker alla veckor går så fort nu för tiden, det tyckte jag inte för några år sedan! Men när skolveckorna går fort så klagar jag väl inte direkt!
 
Har en ofräschdag idag känner jag så jag tror att jag åker iväg och springer sen, och ikväll kanske ta ett bad för att fräscha upp sig lite. Annars tror jag inte jag ska göra något speciellt. Hörs senare, puss!
 
 
 
 

HUR JAG GJORDE CHOKLADGRÖTEN

Fick en fråga om hur jag gjorde chokladgröten och eftersom jag inte har något speciellt att blogga om tänkte jag svara på det!
 
Jag improviserade lite men så här gjorde jag:
 
1 dl havregryn
2 dl mjölk
1 msk kakao
1/2 mosad banan
1 sked jordnötssmör (inget måste direkt)
 
Blanda i en kastrull och koka upp på låg värme. Toppade med skivad banan, varma hallon och kokos, vilket var jätte gott. Nästa gång tar jag nog i lite honung eller vaniljsocker eller något för jag tycker det blir konstigt när det ska vara chokladsmak och så är det inte sött liksom. Men det behöver ju inte bli onyttigt för det, honung är ju nyttigt till exempel. Så det ska jag testa nästa gång. Banan ger ju lite sötma också. Men i alla fall, godare än vanlig gröt!
 
 

GODMORGON

ÖVNINGSKÖRT

Har varit ute och övningskört en liten stund med pappa. Är ju inte direkt proffs men det går ju bättre och bättre måste jag säga. Svåraste är ju att hitta dragläget... Var ett tag sen jag körde men nu vill jag komma igång igen, tycker det är så roligt och vill köra hemma så mycket som möjligt innan jag ska börja ta lektioner.
 
Nu står idol och svenska hollywoodfruar på schemat. Älskar när "höstprogrammen" kommer. Tycker det är så mysigt att ha något att kolla på på vardagskvällarna. Har laddat upp med kaffe och maraboukaka, hehe. Puss!
 
 

TESTING TESTING

Håller på att ändra lite i bloggen. Bilderna är typ hälften eftersom man inte kan ladda upp i lika stort format som man kunde innan, så ska försöka fixa det. Hoppas detta blir bra i alla fall! Puss
 
 
 

CHOKLADGRÖT

Trodde helt säkert att jag slutade klockan fyra idag, men nu visade det sig att det var en lektion på schemat som jag tydligen inte hade, såå skönt! Så jag slutar halv två-halv tre på tisdagar. Så skönt!
 
Var så hungrig när jag kom hem så kände för att göra chokladgröt. Goare än vanlig gröt! Det gillar jag nämligen inte. Toppade med banan, varma hallon och kokos. Mums! Ska kolla ett avsnitt vampire diaries, äta detta och sen vet jag inte vad jag ska göra. Ingenting speciellt tror jag. Brukar inte orka göra något speciellt efter skoldagar. Puss!
 
 
 
 
 
 

HÖSTENS MÅL:

- Ta tag i skolan. Inte skjuta på saker utan bara göra det. Så värt det egentligen.
 
- Träna och framför allt springa nu innan det blir vinter, halt och sådär.
 
- Försöka ha egentid varje vecka. Alltså kanske ta ett bad, läsa, gå på en promenad, rita... Inte ofta jag gör det men tror jag skulle må mycket bättre om jag gjorde det. Eller det tror jag att alla skulle göra. Pröva ni också!
 
 
 

TRUTHS #3

- Jag hatar Ö&B reklamen, alltså även om den är över på 20 sekunder så stänger jag hellre av tv:n än att kolla på den. Stör mig asmycket på den, haha.
 
- När jag har svårt för att sova så blundar jag, försöker koppla bort alla tankar och låtsas att jag kollar in i ett svart hål/rör som aldrig tar slut. Haha, det låter jätte konstigt och är lite svårt att förklara men när jag gör det så somnar jag.
 
- Min största dröm är att vara bra på att sjunga. Har verkligen alltid velat kunna göra det, men tyvärr haha.. Behöver inte vara världskänd men vill vara någon som folk typ "wow" när dom hör mig sjunga, haha.
 
 

SÅ HÄR GÅR GÄRNA JAG KLÄDD I HÖST...

höst
 
 

MÅNDAG

Slutade lite innan tolv idag så jag har varit hemma ett tag. Älskar mina måndagar! Perfekt att ha en skön dag på just måndag också när man oftast är tröttare än andra dagar.
 
Fixade ihop en lunch till mig själv när jag kom hem och det var så himla gott verkligen. Jag är ju rätt bra på att laga mat ju, haha! Marinerade kyckling i lite olja, citron, timjan m.m och åt sallad till det, mums. Annars vet jag inte vad som händer idag, tror jag ska ta mig ut och springa senare. Måste göra lite skoluppgifter också. Nu börjar allvaret! Hörs sen, puss.
 
 

NYTT - ZARA

Denna fina blusen hittade jag i lördags när jag var i stan med Emelie. Tycker den är så himla fin verkligen, med detaljerna längst ned på armarna. Älskar den!

SÖNDAGSGOTT



Min familj var på något mysigt ställe på Tjörn tidigare idag och så hade mamma köpt med sig speciella hemmagjorda chokladmaränger till mig, som hon vet att jag gillar. Elsa verkar också gilla dom, hehe ↑. I alla fall, så köpte jag glass och lite så för att ha lite gott ikväll. Brukar inte göra det på söndagar men lite får man unna sig ibland!

BEBIS

Något jag alltid velat ha, utan tvekan, är barn. Jag har alltid kunnat se mig själv som en mamma när jag blir stor, stå och laga mat till mina barn och följa dom till skolan... Jag kan ibland längta till att bilda en familj. Alla är olika men för mig är att skaffa barn livets mål. Tänk att ha någon som vad som än händer alltid kommer vara ens egen. Någon som i hela livet kommer vara beroende av en, och som älskar en så mycket även fast man ibland är en jobbig mamma. Åh!
 
 

STENUNGSUND

Sitter vid hamnen i Stenungsund helt själv och väntar på att bli hämtad av min familj. Så skönt väder och jag måste säga att det är sjukt skönt att bara sitta här själv.

Gick runt lite förut och så börjar en främmande kille (snygg får jag tillägga!!) prata med mig, fråga hur jag mår och så där. Sedan frågar han om jag vill följa med honom och fika, haha. Tackade nej och ljög att jag var tvungen att åka hem men ångrar typ det nu. Har insett att man inte måste vara en våldtäktsman om man pratar med främmande tjejer haha. Tror det är mycket man missar här i livet för att man är rädd att något ska gå fel. Jaja, ska iallafall sitta här en stund till, sen ska jag åka hem och ta det lugnt bara. Kanske följer med mamma till mormor. Puss!

FIKAPAUS

Satte oss precis på espresso house för att fika! Har hittat en jätte fin blus från Zara och lite så. Ska kolla runt lite mer sen men sedan måste vi åka hem för ikväll ska vi till Johanna som fyllt arton! Ska bli mys. Hörs sen puss

STAN

Ska in till stan med Emelie och kolla lite grejer! Står och väntar på att hon ska hämta upp mig :) Puss

NYTT

Igår hämtade jag ut detta på posten. Ett schampoo och ett balsam från TIGI Bed Head. Gillar deras produkter jätte mycket men det är väldigt dyrt att köpa hos frisören och så tyvärr. Tur att det finns något som heter internet som man kan beställa ifrån hehe.
 
 

FREDAG!

Denna veckan har gått helt galet fort tycker jag. Kan ju vara för att vi endast haft två dagar typ som varit hela med lektioner, men ändå. Slutade fyra idag och det är ju inte jätte roligt att göra på en fredag, men jaja. Är så trött nu, det tar verkligen att gå i skolan. Vänjer mig nog snart!
 
Kastade mig i soffan det första jag gjorde när jag kom hem och jag hade gjort mycket för att få ligga kvar och ha en hemmakväll idag. Kolla film och äta massa godis men jag är fadderledare och idag är det första träffen. Ska bli roligt det också men idag orkar jag verkligen inte. Ska i alla fall vara där lite innan sex så hinner knappt landa hemma. Ska äta snart så hoppas jag får lite energi, och sedan är jag borta hela kvällen. Puss!
 
 
 
 

TIPS- JB THE KEY

Har haft en app ett tag nu som heter "JB the key". "The key" är Justin Biebers nya parfym, och i samband med det så lanserades en alarmapp typ. Man ställer in tiden man vill vakna i appen som ett vanligt alarm, sedan har man appen öppen hela natten utan att skärmen släcks så det blir en liten nattlampa typ, dock rätt svag. När alarmet startar så vaknar man till lugn musik och när man stänger av det så får man "hälsningar" från Justin typ. Så kul! Kan vara bland annat "Goodmorning sweetie" eller "Did we meet in your dream?" Gillar man Justin är det ett grymt tips, mycket roligare att vakna till än ett störande larm haha.
 
 

SÅ TRÖTT

Vet inte vart jag ska ta vägen så trött jag är. Hade så kunnat somna nu. Vet inte om det är vädret det beror på eller att jag inte är van vid långa dagar än. Det är nog lite både och. Galet varmt var det i alla fall idag och jag hade på mig jeans. Vet inte varför egentligen, tror det var för att jag var den enda igår som hade det och kände att shortsperioden kanske är över, och så kommer detta vädret! Dör. Gick lång dag idag men hade ett hål på tre timmar(!!) då jag gick och åt lunch med min friendo. Efter det gick vi och köpte glass, så gott! Tog bland annat citronsorbet, något jag alltid tar om det finns. Bästa!
 
Som tur är ska jag inte göra något speciellt idag, hade verkligen inte klarat det. Har några matteuppgifter att göra men that's it. Längtar till ikväll när jag ska äta vindruvor och kolla idol, haha ♥ ♥
 
 
 Såg nu att det inte var idol idag... Alltså så ledsen, vad ska jag göra då?
 
 
 
 
 

MUMS

 

+/-

+ Boyfriend jeans - Lätt nästa köp, i alla fall av byxor. Tycker det är så snyggt nu till hösten speciellt, med ett par boots och en basic t-shirt till. Mums!
 
- Vanliga affärer med VS - Tycker det är så tråkigt att vanliga affärer har börjat ta in produkter från Victoria's secret. Tycker det ska vara speciellt att köpa när man är utomlands men nu finns speciellt bodymistsen överallt typ. Ändå lite tråkigt tycker jag.
 
+ Vans - Hade jag haft pengar hade jag lätt köpt ett par, antingen leopard eller glittriga. Tycker det är så snyggt!
 
- Dyr frakt - Så jobbigt när man hittar något fint som man vill beställa och så är frakten på typ 150kr+. Känner mig så fattig när jag säger detta men tycker bara det känns onödigt att köpa då. Det man vill beställa kostar ju inte ens så mycket som man är tvungen att betala då. Kan störa mig så mycket på det.
 
 
 

GOA DAGAR

Vi har såna chilldagar nu i början va. Våra lärare är med och hjälper de nya ettorna på läger och så i början så vi får många håltimmor. Slutade lite efter tolv idag.
 
Vi har verkligen ingenting i kylskåpet och jag har inte ätit någon lunch idag, vet inte riktigt vad jag ska göra haha. Det är i såna här lägen man vill bo nära en ica. Mamma kommer hem om någon timme så hon får köpa med sig något till mig, måste ha mat för ska till gymmet med Jossan senare! Måste komma igång med träningen på riktigt nu. Gillar verkligen att få in en träningsrutin nu när skolan har börjat. Så skönt att dra och träna efter en jobbig dag i skolan. Hoppas jag får den motivationen som jag hade förra hösten!
 
 
 
 
 

IN MY BAG

 
Detta är väskan som jag köpte igår när jag var i stan med mamma. Tycker inte bilden ger någon rättvisa egentligen, tycker den ser lite plastig ut på bilden. Är i alla fall nöjd med den! Inte speciellt dyr heller så jag behöver inte ha ångest om jag vill ha en annan om några månader. Tänkte i alla fall visa vad jag oftast har i min väska!
 
Dator (Den är alltid med när jag ska till skolan i alla fall), plånbok, hörlurar, nycklar, busskort, tuggummi, swebar eller något annat att kunna ta upp och tugga på (pga att jag lätt blir svimfärdig), parfym, solglasögon och en necessär med lite nödvändiga tjejsaker. Nu glömde jag få med det på bild men en vattenflaska är också något som jag brukar ha med mig.
 

FRUKOST

Börjar kvart i elva idag och ni som följt denna bloggen ett tag vet ju att jag älskar att göra lite roligare frukostar när jag har sovmorgon. Denna gången blev det i och för sig inte så mycket, men dock väldigt gott! Ska äta detta nu och se på reprisen av Broadchurch. Ha en bra dag!
 
 
 

MAMMI ♥

Mötte som sagt mamma i stan och åt lunch med henne. Alltid mysigt att åka in en vanlig vardag och äta eller fika tycker jag, speciellt med mamma. Blev en kycklingsallad på Condeco som förövrigt var galet god.Tro det eller ej så hittade jag även en väska, det trodde jag verkligen inte. Brukar få leta i år efter någon som jag tycker är snygg, men nu hittade jag en fin faktiskt med en gång. Bild kommer!
 
 

STAN

 
Är så trött verkligen, har suttit i soffan sen jag kom hem och inte orkar göra någonting alls. Ska snart ta bussen in till stan och möta mamma för en lunch! Ska se om jag hinner kolla efter en ny väska också. Den jag har nu stinker för här om dagen upptäckte jag en möglig banan i ett fack. Så äckligt, det är liksom en samling flugor runt den nu. Ska kolla efter present till Johanna också som fyllt 18! (Grattis finis!!) Ska på "kalas"/middag/vadmannukallardet hos henne på lördag! Hörs sen godingar.
 
 
 
 

ONÖDIGT

För en timma sen tog jag bussen till skolan, nu sitter jag hemma igen med datorn på magen. Började halv åtta i morse och det vi gör är att låna två böcker, och ingenting annat. Det kunde dom inte sagt igår eller? Kunde ju lånat dessa böcker exakt när som helst. Var alltså i skolan i max en halvtimma. Jaja, vet inte vad jag ska göra nu riktigt, får ta det lugnt bara. Ska nog in till stan senare i alla fall! Hörs sen, puss.
 
 

BROADCHURCH

Alltså så kul att det är några nya läsare som hittat hit! Hoppas ni stannar, you won't regret it, hehe. Ni är ju inte många men man får ju uppskatta det lilla!
 
Kollade ni säsongspremiären för idol idag eller? Det gjorde jag! Är så taggad på alla program som kommer nu till hösten. Älskar att följa till exempel idol, ensam mamma söker, hollywoodfruarna.. You name it! Nu tittar jag på en ny serie som heter Broadchurch, verkar jätte bra. Efter detta ska jag plocka fram kläder till imorgon så det är klart, gillar inte att stressa och klädproblemet på morgonen brukar ta en stund. Sedan ska jag sova och ladda inför imorgon. Börjar 8.30.. Puss på er!
 
 
 
 
 
 

HÖST


Även fast vi inte vill inse det så är ju hösten faktiskt på väg nu. Jag kör fortfarande på shorts och sommarkläder men nu går det fort och snart är löven på träden röda istället för gröna. Men jag tycker hösten bjuder på väldigt mycket bra faktiskt. Det är inte bara det jobbiga regnet, även fast det kanske är de man förknippar hösten med. Tänkte bjuda på lite bra hösttips som kanske gör hösten lite mysigare!
 
Bada- Har man ett badkar tycker jag verkligen man ska utnyttja det! Tappa upp ett varmt bad med skum och badsalt, tänd massa ljus och ställ runtom dig och läs en bra bok, eller varför inte kolla på en bra serie? Detta är något i alla fall jag ska försöka ta mig tid till i höst. Kanske ladda batterierna varje söndagskväll inför en ny skolvecka?
 
Skinnjacka- Har du ingen skinnjacka tycker jag du ska införskaffa dig en på direkten, haha. Perfekt på hösten då det är för kallt att gå utan jacka men för varmt för att ha vinterjacka. Så himla snyggt också, passar till allt! Nu för tiden finns det ju i varje affär, i skinnimitation men även i riktigt skinn. Längtar nästan till att få börja använda min skinnjacka, även om det är skönt att kunna gå utan.
 
Serier- Följer du ingen speciell serie tycker jag att hösten är en perfekt årstid för att börja följa någon. Så himla mysigt att kunna krypa ner under täcket, tända massa ljus, äta choklad och kolla på en bra serie.
 
Fika- Fika är något jag verkligen älskar att göra på hösten. Åka in till stan med vänner eller mamma och sätta sig på ett fik och bara prata. Det är verkligen hög mysfaktor. Love it!
 
Melissa Horn ex- Det finns ingen som gör så bra "höstmusik" som Melissa Horn. Hennes musik är verkligen höst/vinter för mig. Om du inte har lyssnat på henne, gör det! Kanske när du sitter och pluggar, läser, eller är ute på en promenad. Perfekt.

IGÅR

 
Igår var jag ju på rix fm festivalen med Malena. Vi åkte in vid tolv och köade för att komma längst fram, roligast då ju! Jag och Malena satt och spelade kort i kön, haha så fult att jag ens har med mig en kortlek. Det var jätte roligt men alltså jag har så fått en ny crush: Oscar Zia. Gillade honom inte från början alls, när han var med i xfactor, men alltså nu är jag så kär hahaha. Han vinkade till mig en gång och tittade även in i min kamera! På bilden längst ner ser man det om man tittar noga hehe. Och även snyggingen Anton Ewald kollade in i kameran, så det var en nöjd tjej som gick ifrån Götaplatsen, haha. Känner mig så töntig, brukar verkligen inte hypa över "kändisar" men fan det är något med Oscar alltså. Verkar så gosig och snäll. Han fyller år två dagar innan mig och är född samma år också, så najz<333 Haha driver. Puss
 
 
 
 

2 ÅR KVAR

Idag var det första dagen i skolan. Segt att börja igen men ska jag vara ärlig bryr jag mig inte så mycket. Det är lite varken eller faktiskt. Nu har jag bara två år kvar i skolan och det är ju helt sjukt. Något jag har lärt mig är att tiden går så jävla snabbt och vips så står jag där på ett flak och hoppar med studentmössan på huvudet. Längtar men samtidigt inte. Sjukt läskigt att behöva ta tag i sitt liv på riktigt. I alla fall, det enda vi gjorde idag var att gå igenom schemat och få busskort. Så glad för nu får alla elever busskort på min skola. Innan fick jag betala för att åka till skolan eftersom jag inte bodde tillräckligt långt bort, så det är jätte skönt att få gratis nu! Mitt schema ska jag verkligen inte klaga på heller. Bland annat så har jag endast en lektion på måndagar, hur gött?
 
Idag ska jag inte göra något särskilt men funderar på att åka ut till gymmet senare. Är så galet trött nu men vet ju att det är skönt när man väl kommer iväg. Får se hur det blir med det. Puss
 
Så här såg jag ut idag. Enkelt men snyggt. Less is more
 
 

RIXFM

Idag ska jag in till Göteborg för att vara där i stort sett hela dagen. Ska på rix fm festivalen med Malena där bland annat Envy, Anton Ewald, Loreen och Oscar Zia ska uppträda. Det börjar klockan fyra men vi åker in tidigt så vi kommer långt fram. Tror det blir grymt! Ska äta nu och börja fixa mig och så. Puss!
 
 

THE O.C

Har precis sett klart första avsnittet på serien O.C för att testa om det är någon serie som är värd att följa! Det verkar faktiskt rätt bra. Dock är jag öppen för serie tips! Jag har redan sett desperate housewives, gossip girl, pretty little liars och one tree hill. Gillar lite mer tjejiga serier. Så är det någon bra serie som ni har sett, dela gärna med er!
 
 

SANNINGAR

- Jag längtar tills jag träffar mannen med stort M att bilda familj med.
 
- Det bästa jag vet är när någon sitter och pillar med mitt hår, kliar på ryggen, armarna eller var som helst typ, haha. Många tycker ju det är obehagligt men jag älskar det!
 
- Jag vill träffa någon snart som älskar mig och som jag kan vara mig själv med. Någon man alltid har där, någon man kan skratta med, någon man kan somna i famnen på. Åh... Behöver en pojkvän.
 
- Är nog så opepp på skolan som man kan bli. Vill verkligen inte börja igen och jag längtar redan till nästa lov, haha. Trivs så bra med att vara ledig, ta dagarna som dom kommer och kunna hitta på massa roligt utan att behöva tänka på när man måste plugga..
 
- Till hösten ska jag verkligen försöka satsa på skolan. Det är jobbigt när det väl är men det är så värt det. Var för slapp första året på gymnasiet och tyckte egentligen inte att jag gjorde något bra alls. Kan så mycket bättre och vill visa det!
 
- Jag vill börja bygga muskler. Ska verkligen försöka men tror jag har svårt för det. Är rätt liten i kroppen och har nog rätt svårt att få muskler. Vet inte precis hur jag ska göra heller, om man ändå hade råd med en PT alltså... Eller hade en kompis som var riktigt duktig. Hade varit något!
 
 
 
 

IGÅRKVÄLL

Hade en så himla bra kväll igår! Jag och Emelie har skrivit ut ansikten på kändisar som skulle vara "bjudna" på vår kräftskiva. Vi har gjort hattar, placeringslappar och allting till dom. Alltså jag DÖR var fult. Vi skulle kunnat bjuda folk liksom men nej, vi väljer att vara själva med Ove Sundberg, Justin Bieber, Rihanna, Beyoncé, Andreas Wijk och kungen. Vi hade väldigt roligt i alla fall, åt räkor och skålade med kungen och det är inte varje dag man gör det! Senare på kvällen ringde en kompis till mig och ville väldigt gärna att vi skulle komma till deras fest, så vi drog dit vid halv tolv någon gång. Hade jätte roligt och pratade med massa folk jag inte pratat med på länge! Bjuder på lite bilder från igår.
 
 

VICTORIA'S SECRET


Innan vi åkte till Kroatien googlade jag om det fanns VS där och hittade några bloggar som påstod att det fanns en affär i staden Split. Vi bodde typ 2 mil utanför Split så när vi åkte in dit en dag för att titta på staden, äta och shoppa så frågade vi oss fram och hittade affären! Blev helt överlycklig även om jag blev lite besviken på själva affären och utbudet, men de stora och "riktiga" affärerna finns ju i London, USA och så, så man kan ju inte förvänta sig jätte mycket. Blev i alla fall glad att de hade grejer från PINK. Köpte världens finaste mysdress, det står "´LOVE PINK" på ryggen på tröjan och på låret på byxorna. Sedan köpte jag en tröja att sova och mysa i och en orange tshirt! Jag och min kompis skuttade lyckligt ut ifrån affären med två vs-påsar var :)

FRIDAY

 
Har precis gjort frukost till mig själv och kollar senaste pll-avsnittet. Ska inte göra någonting nu på förmiddagen och det är så skönt. Jag är en person som gillar att vara själv ibland. Älskar att hitta på saker med folk, åka iväg osv men sen gillar jag att jag bara kan sitta i soffan med datorn på magen utan att få ångest. Strosa runt osminkad i trosor och en stor t-shirt och inte behöva bry mig. Vet många som måste göra någonting hela tiden och jag tycker det verkar så jobbigt. Jag behöver i alla fall få vara ensam hemma ibland för att må bra.
 
Ikväll däremot så ska jag och Emelie ha en egen liten räkskiva som vi kallar det, haha. Ingen av oss gillar kräftor så varför kalla det kräftskiva liksom. Vi har verkligen gått in för detta trots att vi bara är själva (eller kommer vi verkligen vara själva?) Vi har några hedersgäster faktiskt hehe. Stay tuned.
 
 

SVETTIGT

Var på cirkelfys förut med Jossan och ja, det kändes ju att man inte varit där på ett tag. Min redan nu onda träningsvärk kommer antagligen vara helt fruktansvärd imorgon men det är väl gött det med. Kolla på mitt linne här under så ser man hur mycket jag har jobbat iallafall, haha! Svetten SKA ju rinna, annars har man inte kämpat tillräckligt! Eller hur?

VAD SKA JAG GÖRA MED MITT LIV

Kollade precis klart på sista avsnittet av one tree hill, helt omedvetet. Borde lära mig att den sista säsongen på serier ofta är kortare. Märkte i slutet att det var för mycket avslut över det hela och så insåg jag att det var det sista avsnittet. Alltså grät så mycket va, kan inte förstå att det är slut.. Vad ska jag göra med mitt liv nu? Haha alltså seriöst. Helt galet bra serie tycker jag, nästan en delad förstaplats med desperate housewives på min topplista alltså. Eller nej, alltså inget slår dh haha.. Men ni som inte har sett oth borde se den!  Nu ska jag leta upp någon annan serie att bli beroende av.. 
 
 
 
 
 

RESULTATET

Det här med att ta bilder på sitt hår var ju inte det lättaste. Kameran fångade inte den rätta färgen plus att det ser ut som att jag har ett streck på håret typ, vilket jag inte har men jaja. Så här blev det i alla fall, även fast jag tycker att bilden inte ger färgen rättvisa. Ville ha det naturligt, lite solblekt och inte för ljust liksom, och så blev det, så jag är nöjd!
 
 

DÖD

Alltså fy fan vad jag hatar att cykla. Kom precis hem halvt döende efter att ha cyklat upp för en massa uppförsbackar med galen träningsvärk i låren från i tisdags. Inte att rekommendera, så. jävla. jobbigt. Köpte i alla fall med mig sallad hem som jag ska äta nu, är så hungrig! Blev jätte nöjd med håret, precis som jag ville ha det!! Ni får se bild sen. Puss!
 
 
 
 

FRISÖREN

Sitter hos frisören nu och har precis fått slingorna inlagda. Är så trött, cyklade ner hit vid kvart i nio. Lär väl få sitta här ett tag eftersom slingorna ska verka och jag ska även klippa mig. Har ändå inget för mig idag så det är väl lugnt haha. Sitter och läser veckorevyn och dricker vatten, ändå rätt gött ju! Puss

MYSKVÄLL

Har haft en så bra kväll! Åkte ut med båt till en ö och grillade, badade, skrattade, lyssnade på musik.. Och sedan när vi skulle åka hem körde jag och Emil titanic längst fram i båten medan "my heart will go on" spelades i högtalaren, haha. Hade så himla roligt verkligen! Det har vi inte gjort för sista gången! Blev en jättefin kväll verkligen, när vi åkte hem var det solnedgång och ja, allt var perfa! Såna kvällar gillar vi! Nu blir det oth och sängen snart tror jag, är så trött och imorgon har jag klipp och slingtid klockan 09.. Hörs imorgon! Puss
 

 
 
 

FABLUNCH

 
Alá Josefinus. Dagens lunch består av sallad utan något typ av kött eller pasta. Vad är det i den undrar ni då? Joo, det är nyplockad ruccola från trädgården, tomater, gurka, avokado, fetaost och solrosfrön! Låter fint om ni frågar mig. Ska äta detta nu framför ett avsnitt av oth (såklart) och sen ta cykeln ner till tandläkaren. Puss!

 
 

14/8

 
Sitter och kollar på teen choice awards som finns på youtube nu eftersom jag somnade när det gick live. Alltså är så töntig, gråter typ till varje vinnare även om jag knappt vet vem det är, haha. Är så lättrörd att det är läskigt.
 
Planer för idag då? Jag ska till tandläkaren vid tre och innan det ska jag bara ta det lugnt. Direkt efter tandläkaren ska jag åka ut med båt med några kompisar. Ska bli jätte mysigt! Grilla, fiska, bada och bara ha kul! Även om det inte är världens bästa väder så är det kul med en riktig sommarkväll nu innan skolan börjar. Har inte ätit frukost än så ska fixa det och sen sätta mig och kolla klart teen choice. Hörs sen!
 
 

HELT SLUT

 
Jag och joss var grymma idag!! Rinner svett av mig nu men det är ju så det ska vara, haha. Prövade min livs första celsius innan men kan inte säga att jag märkte något speciellt. Tog i och för sig inte hela men nästan, så blev lite besviken faktiskt. Jaja, det är väl bara bra kanske, vill inte bli beroende. Nu ska jag ta något att äta och sen dö i soffan. Puss!
 
 
 
 
 

TRÄNA

Kom precis hem från Malin, en ungdomsledare, där jag har varit och planerat lite grejer, ätit, snackat och haft det allmänt trevligt, haha. Nu ska jag värma upp mina isbitar till ben (åkte moppe hem i shorts, och det var rätt kallt, hehe), och sen byta om till träningskläder. Det blir dubbelpass med Jossan ikväll! Först skivstång och sen aerobics. Blir gött! Puss
 
 
 
 

MÖTE

Vaknade med lite ont i halsen idag och orkar verkligen inte att det blir värre, så gjorde té (det enda som jag gillar) idag till frukost och hoppas hoppas att det går över! Har rätt bråttom nu, blir upphämtad kvar i elva. Ska på möte kan man säga med en ungdomsledare. Innan det ska jag hinna äta frukost, gå ut med Elsa och put on some mascara, så förstår inte riktigt varför jag bloggar just nu haha... Ska skynda mig nu i alla fall.  Hörs sen!
 
 

GÖTT JOBB

Jag lyckades faktiskt ta mig ut på en runda, en rätt så bra en också måste jag säga. Jag sprang på en bra bit med Elsa skuttandes bredvid. Haha, hon är så söt och duktig när hon springer med mig. Inte mycket hon stannar för att lukta utan hon trippar på så sött bredvid mig ♥ Spurtade det sista och då är det så skönt att lägga sig på golvet och dö när man kommer in. Min kompanjon låg bredvid och gjorde mig sällskap, hon blev nog också lite trött hehe.
 
 
 
 
 
 

CHILLDAG

Emelie har varit här sen tolv och vi har pysslat till våran grej vi ska göra, spelat in fula vines, skrattat, gömt oss för gubbarna som var här. Nu åkte hon precis hem och jag ska hjälpa till med maten, vi ska ha tacomys idag. Det var jag som fick välja vad vi skulle äta och var så himla sugen på det. Sedan tror jag ska iväg och springa sen, om jag orkar.. Måste komma igång nu!!
 
 

EN VECKA KVAR

Är så trött idag. Låg uppe igår och kollade teen choice awards men somnade när själva galan skulle börja, hann bara se röda mattan. Haha, fan. Om en stund kommer Emelie hit så ska vi planera lite saker. Måste vara hemma idag för att jag ska släppa in några gubbar som ska göra något i vårt hus, och dom vet ju aldrig exakt när dom ska komma så får ju vara hemma hela dagen. Nu ska jag äta frukost, hungrar ihjäl. Puss!
 
 

GIVANDE DAG

 
Idag är det inte mycket som har hänt kan jag säga. Segaste dagen på länge rättare sagt. Det har varit en sån dag där jag har så tråkigt, vill hitta på något men verkligen inte orkat hitta på något. Det jag har gjort är att ta nya bilder på mig själv (bland annat den oseriösa ovan) och varit ute och gått med mamma och Elsa nu på kvällen. Vilken givande dag! Haha. Sitter och kollar på film nu med mamma men ska snart flytta över till sängen och kolla på oth tror jag. Hörs imorgon ♥

NYTT

Tshirt-Hollister | Tshirt-BikBok | Jeans-Gina | Kjol-H&M
 
Det mesta av shoppingen i Stockholm. Det var ju ett tag sen nu men sparar lite på vissa inlägg så att jag har att blogga om. Smart va, hehe? Bästa köpet var nog jeansen som satt som en smäck! Har typ inga jeans i vanlig jeansfärg, så det satt fint. Gött att ha till hösten.

11/8

 
Har ni sett min nya, avancerade header? Haha, alltså måste få tag i någon som kan göra en riktig, och även en riktig design. Tack Josefine som satte in den i alla fall, sånt kan inte jag...
 
Låg kvar i sängen i över en timma efter jag vaknat idag, inte ofta jag gör det faktiskt. Ibland får man väl unna sig, va va? ;) ;) Haha nädå. Som vanligt vet jag inte vad som händer idag. Skulle egentligen till kompisar jag inte umgåtts med på länge ikväll men nää, nu blev det inget med det. Orkar inte med människor ibland alltså. Ska alltid hända något när jag bestämmer något med mina vänner. Jaja, får se vad jag hittar på. Puss!
 
 
 

VINE

Alla som inte har denna appen borde ladda ner den, så bra! Är inte jätte insatt direkt och gör inga egna videos, men det är så roligt verkligen. Följer många inom "humorkategorin" och jag kan skratta tills jag gråter vad roliga vissa är alltså. Om någon har missat vad det är så är det som instagram fast man laddar upp videos som max får vara i sex sekunder, så kan man klippa och sådär. Så himla roligt.
 
 
 

VÄLBEHÖVLIGT

 
Idag har en stor del av min dag gått till något som jag egentligen hade behövt göra för väldigt längesedan, nämligen rensat min garderob. Jag gillar inte att göra det. På något sätt lyckas jag få en personlig relation med mina kläder, haha. En tröja jag inte använt på evigheter och kanske inte ens visste att jag hade kvar, kan jag vilja spara för att "det är minnen" eller något, haha jag dör. Men idag har jag varit duktig och allt på bilden ska bort, och lite mer. Lite ska säljas men mestadels slängas/skänkas bort. Ikväll blir det mys med familjen, så längesen! Blir nog film och så har mamma köpt godis. Ha en bra kväll!

NIKE LUNARGLIDE +4

 
Mina nya älsklingar. Behövde verkligen nya träningsskor men har varit lite kräsen denna gången, letat efter några som jag verkligen tycker är snygga och sköna. Så gick ju inte att bara gå och köpa i närmsta skobutik, men efter rätt mycket skoletande så hittade jag dessa sköningar! Såå snygga och så goa. Nike lunarglide +4. I love. Tack mamma ♥
 
 
 

YOU CAN'T FLY UNLESS YOU LET YOURSELF FALL

Är så sugen på en tatuering nu att jag tror jag dör. Kan jag bli arton nu, please?! Lär väl ändra mig tusen gånger innan jag gör min första, men just nu är jag väldigt sugen på en text bland annat. "You can't fly unless you let yourself fall". Jag är noga med att mina framtida tatueringar ska betyda något för mig, eftersom de faktiskt ska sitta där resten av mitt liv. Gärna en diskret, enkel tatuering också. Denna texten kommer från Justins låt "Fall", och den är så fin tycker jag, den säger väldigt mycket. Sedan är det ju faktiskt Justins också vilket gör att jag tycker den blir ännu lite mer speciell för mig. Sedan är jag väldigt sugen på ett infinity tecken, ordet "family" och två hjärtan som sitter "ihakade" i varandra, som ska stå för mig och min bror. Någon dag ska jag ha en tatuering, har velat det så länge!
 
 
 
 

PANIK

Här om dagen, typ i förrgår, insåg jag att vi bara har en hel vecka kvar till vi börjar skolan. Alltså VAD hände?! Brukar ändå börja känna i slutet av sommarlov att jag längtar lite tillbaka till alla rutiner, men den känslan har jag inte i år kan jag säga. Tror det kan vara för att jag inte har varit hemma så mycket, då går ju tiden fortare.
 
Vad händer idag då? Jag och Emelie har kommit på den fulaste och sjukaste idén någonsin som vi ville göra idag, men vet inte om det blir av just idag. Igår var jag ju i stan med Malena, hittade en väldigt välbehövlig bh och en fin skjorta. Nu får lilla joss börja hålla i sina pengar känner jag... Ingen mer shopping nu på ett tag. Men det finns verkligen så mycket fint i stan nu, såg hur mycket som helst. Ska börja dagen med go frukost och sen ett bad tror jag. Men just nu kom jag på världens idé! Äta frukost i badet. Fan vad gött. Puss
 
Två bilder från igår. Prövade korsetter eller vad det heter?? Haha.
 
 
 

NEW IN


Två överdelar jag hittade i stan igår. Kap både två! Linnet hittade jag på Raglady och det hade kostat 800 spänn(!!) och den gråa T-shirten hittade jag på H&M för 100-lappen. Det satt fint! Är så nöjd med linnet verkligen, tyckte det var himla ballt haha.
 

TODAYS

Shorts-BikBok | Tröja-H&M(ny) | Armband-Kroatien | Klocka-mammas

FÖRSTÖRD


Dagens enligt mig rätt torra frukost. Var så himla hungrig och ännu mer sugen på avokadoknäckemacka, men när jag delat avokadon är den helt brun!! På en enda sekund rasade hela min värld samman, allt jag byggt upp... Haha nädå men det var ju tråkigt att jag redan smörat knäckejävlarna så nu får jag äta torra. Ska äta detta och kolla oth nu, börjar på den sista säsongen nu... Så sorgligt. Senare ska jag in till stan med Malena. Puss!

AEROBICS

Var på mitt första pass på länge förut, aerobics! (Jaa, jag googlade på hur det stavades, hahaha) Första gången jag testade det och det var sååå kul! Alltså älskar det, haha. Tyckte knappt det kändes som att jag tränade, men efteråt rann det svett. Grym ny musik också, det är verkligen viktigt tycker jag. Kan ju säga att det passet stärkte min träningsmotivation rejält! Invigde nya skorna som jag köpte tidigare idag också, så bekväma! Nu kollar jag massa olika pysselvideos på youtube, har blivit sugen på att pyssla något "riktigt" som man verkligen kan använda. Need some inspiration bara. Cyaa guys tomorrow, puss.
 
 
 
 

BRÅTTOM

Hej bloggis! Kom precis hem från stan med mamma och har rätt bråttom nu, ska åka till friskis om 5 minuter. Var som sagt i stan för att äta lunch med mamma men vi hann kolla lite affärer också och jag hittade ett dösnyggt linne, ett halsband och nya träningsskor som är SÅÅÅ snygga och goa!! Kommer bilder!
 
 
 
 
 
 
 

NYTT

 
Basic stickad tröja från Zara och T-shirt från Tommy Hilfiger. Köpt i Kroatien.

TORSDAG

Igår visste jag ju inte riktigt vad jag skulle hitta på, men så fick jag lust att sätta mig och rita, vilket var sjuuukt längesen, och där blev jag fast i några timmar! Förr kunde jag ofta sätta mig och typ pyssla, rita och så men har tappat det. Så det var roligt! Och så monterade jag ju upp min hylla som pappa kom hem med, jätte nöjd!!
 
Idag ska jag in till stan för att luncha med mamma. Hon börjar jobba idag så då tyckte hon att jag kunde komma och underlätta hennes dag lite, hehe. Ikväll ska jag på ett pass med Jossan, det var ett tag sen nu. Får se hur det går! Men först ska jag börja dagen med storfrulle och one tree hill. Hörs sen, puss.
 
 
 
 

GODMORGON!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Skulle åkt in till Slottskogen nu med Linnéa egentligen men hon mådde dåligt så det blev ingenting. Tråkigt! Har typ pirr i hela kroppen och vill verkligen göra något roligt, speciellt och helst somrigt. Men vaaad? Det enda som jag vet händer idag är att jag ska montera upp en hylla på mitt rum. Var på ikea, mio och lite sådär igår med mamma och min bror för att kolla efter en, och så hittade jag en fin på mio som pappa ska köpa idag! Tycker det är roligt med nya grejer till rummet. Nu ska jag börja steka bananpannkakor till brunch, så gott. Puss
 
 

DUMMA AXEL

 
Gick ut på en långpromenad med Elsa förut och när jag väl var ute blev jag sugen på att börja springa istället så då blev det så. Tappat springsuget nu i sommar så det var skönt faktiskt, fick så ont i min äckelhögeraxel bara, blir så arg!! Varje gång jag springer eller går fort så får jag ont i min högra axel, och så har jag haft det så länge jag kan minnas. Hann väl springa två km innan det högg till. Vet inte vad jag gör med den, men tror jag måste spänna den på något sätt. Det kan göra så fruktansvärt ont! Så fick sluta springa och gå hem istället. Jaja, bättre än ingenting. Har precis duschat och sitter nu och äter macka med jordnötssmör, mmmh.
 
 
 

5 SAKER JAG ÄR NÖJD MED

En sak jag tycker är väldigt svårt är att hitta saker som jag tycker om på min kropp. Lite lättare är det med personligheten, hur jag är, men kroppen tycker jag är svårt. Varje gång jag funderar på vilka delar jag gillar med min kropp ser jag något som ändå inte är så jag vill att det ska vara. Svårt att förklara, men jag är ändå rätt nöjd med mina ben till exempel, men nu har jag kommit på att det ser ut som att jag har celluliter på sidorna när jag sitter ner, och då är jag inte nöjd längre, förstår ni?
 
Jag tycker däremot att det är viktigt att man som människa hittar fina saker med sig själv som man fokuserar på, istället för saker som man är mer missnöjd med. Alla har ju såklart brister, jag tror aldrig att man kan bli helt nöjd, hur mycket man än opererar sig eller vad man nu gör, men det är viktigt att själv ha några saker som man tycker är fina med sig själv. Jag har bestämt mig för att göra en lista på fem saker jag är nöjd med, på min kropp.
 
1.  Min ögonfärg- En rätt tydlig grön färg, inte jätte vanligt att man har det så det är jag nöjd med. Tycker det är fint!
 
2. Mina tänder- Nu när jag blivit av med tandställningen så är jag så himla nöjd med mina tänder. Inte en enda sned tand, bra storlek, lagom vita... I like!
 
3. Mina ögonbryn- Jag har aldrig behövt noppa mina ögonbryn, aldrig någonsin. Tycker att de har en perfekt form, färg, och inte alls buskiga. När jag fyller i mina ögonbryn gör jag endast det längst "fram" där stråna är glesare för att det ska se lite mer ut, men färgen ändrar jag ingenting på. Gillar att mina är naturligt mörka.
 
4. Mina händer- Folk blir alltid chockade över hur små händer jag faktiskt har och jag har aldrig mött någon som har mindre händer än mig faktiskt, men jag trivs med det. De är ju inte så små att det ser konstigt ut, men de passar mig. Jag har ju inte direkt de biffigaste armarna heller, mina handleder är väldigt tunna, vilket gör att det nog hade sett konstigt ut om jag hade större händer än jag har.
 
5. Mitt hår- Egentligen vet jag inte varför jag har med det för jag är rätt ofta missnöjd med det faktiskt, men måste ändå ha med det. Gillar färgen jag har nu (sak dock göra lite slingor snart). Gillar att jag passar bra med håret i en tofs, har lätt att få håret stramt. Gillar även att jag inte behöver platta och slita på mitt hår, har nämligen naturligt platt. Dock gillar jag att locka lite naturliga lockar ibland. Sedan är jag ganska nöjd med längden nu också, fast hade inte skadat med liiite längre...
 
 

NYTT-TRÄNING

Ginatricot/Team sportia

TISDAG

Vaknade innan klockan idag eftersom jag glömt dra ner persiennerna igår. Så när solen kände för att titta in genom mina fönster vaknade jag. Mådde inte så bra, vaknade med en klump i magen, typ illamående. Ingen större frukostlust heller vilket jag brukar ha nu för tiden. Gick i alla fall ut och satte mig på altanen runt elva för att få lite luft och där har jag suttit i lite mer än en timme och mår genast bättre. Tog med mig en kopp kaffe ut, läste nya veckorevyn som jag köpte igår (älskar denna tidningen!!), och senare läste jag även en bok jag har fastnat i. När det efter en stund blev lite kyligt och några regndroppar visade sig, gick jag in då? Nej, då vevade jag ut markisen, virade in mig i en filt och fortsatte läsa. Stolt över mig själv! Haha. Fick även ett ryck och började planera lite inför hösten. Skrev upp och skissade lite på papper. Kommer mer om det! Nu ska jag gå ut och läsa igen. Puss!
 
 

LITE BLANDAT

Jag hatar att jag ofta tänker för mycket om vad folk tycker om mig. Överanalyserar saker. Har mått dåligt så många gånger över det och det gör att jag har svårt att släppa in någon i mitt liv. Säger någon kille exempelvis att han vill träffa mig så tror jag att han driver. "Varför jag?" tänker jag alltid. Och så förstör jag allting istället. Inte konstigt att jag inte har kille.. Haha.
 
Jag tar tabletter för min mensvärk för att den är så grov. Kan bli helt svimfärdig och så. Kommer ihåg en gång i skolan när jag låg i biblioteket med Louise och börjar gråta, och det händer inte så ofta faktiskt, för att jag har så ont så jag fick åka hem, och vägen från bussen till mitt hus kommer jag inte ihåg. Jag var tvungen att gå hem men jag var helt borta hela vägen, gick och vinglade som att jag var full. Det var verkligen hemskt!! Eller en gång när jag svimmade i skogen på en friluftsdag med skolan pga värken... Haha herregud.
 
Jag har aldrig flugit, men första gången kommer bli nu i höst faktiskt! Ska åka till Estland med ungdomsgruppen på missionsresa! Om jag längtar?! Jaaaa.
 
Jag har typ tix på att lukta på min läpp, haha. Jag drar upp den till näsan hela tiden (så som när man gör pussmun typ) och luktar på den. Hahaha wtf.
 
Jag har aldrig brutit någonting, men alltid velat göra typ. Galen tjej jag vet :p:P Vill gå på kryckor i alla fall!! Och åka ambulans. Största drömmen. Haha nejdå men
 
Jag har alltid älskat att skriva och alltid varit duktig på det. Inget skryt här, men det är jag. Visar dock inte det i bloggen, skriver väääldigt slarvigt här. När jag var liten skrev jag ofta böcker som jag skrev ut, gjorde häften av, målade bilder till och så, haha. Önskar dock att jag skrev mer på fritiden, får bara inspiration när det är en skoluppgift, när jag verkligen måste göra det. Synd, för jag gillar det! Behöver nog lite press på mig.
 
För några år sedan spydde jag varje morgon. Det gick i perioder och ibland kunde jag göra det tre veckor i rad, och sedan tre veckor ingenting. Vet fortfarande inte varför jag gjorde det men tror det var lite grejer som hände då, som jag kände för omedvetet. Galet i alla fall att det blev som en vana, en rutin. Kände mig inte äcklad eller någonting utan jag gick bara upp på morgonen, försökte äta frukost men som aldrig gick, och spydde efter det istället.
 
 

STOCKHOLM/RIHANNA

För exakt två veckor sedan tog jag tåget till Stockholm med min finaste vän Linnéa för att gå på Rihannas konsert i Globen och även vara i Stockholm några dagar. Jag berättade ju inte så mycket om det egentligen utan jag tror bara jag nämnde det. Tänkte berätta om det lite i alla fall!
 
Rihannas konsert var ju då på måndagen (dagen efter jag kom hem från Kroatien) så jag hann bara landa hemma, packa upp och packa om, sova och sedan åka iväg igen. Men det var det värt! Konserten var så jävla bra!!! Alltså så mycket högre än min förväntan va. Favoriterna var nog stay, diamonds, man down, umbrella, we found love, only girl... Alltså nä haha, det går inte att välja några. Men känslan när ett fullsatt globen sjunger(skriker?) med till umbrella, en låt som alla har hört även om man inte ens vet vem Rihanna är, slår fan det mesta. Hade så himla roligt verkligen, en dag jag kommer komma ihåg länge!
 
Vi bodde hos Linnéas kompisfamilj de dagar vi var där (mån-tors) vilket funkade jätte bra, hade varit jobbigare om vi behövt hålla på att boka hotell och sånt tror jag, dessutom mycket dyrare. Två dagar hade vi i Stockholm då vi gick på stan, shoppade, åt ute, satt i kungsträdgården och hade picknick osv.. Jätte mysigt! Är så glad att jag fick chansen att åka på en liten semester med bara en kompis, något jag verkligen inte gjort för sista gången! Tog inte så många bilder och de jag tog är med iphonen så kvalitén är ju inte den bästa, men här är några bilder, väldigt tråkiga, från Stockholm. Tyvärr har jag inga från konserten, bara filmer allihop.
 
 
 

MARSTRAND

Har precis kommit hem från Marstrand, eller för typ en timma sen. Åkte dit i förmiddags med familjen och badade, kollade lite affärer och sedan åt vi middag där. Jätte mysigt, dock hittade jag ingenting att köpa... Blir besviken, har varit på sånt galet shoppinghumör varje gång vi varit ute, men hittar aldrig något bra!! Haha, ilandsproblem. Sov över hos Emelie igår, vi satt på chattroulette i typ 6 timmar, löste massa nya kompizar!! Haha jag dör. Vi somnade typ tre-halv fyra på natten... Men jag är rätt pigg ändå, haha. Nu har jag precis gjort ordning jordgubbar i mjölk, alltså så gott!! Puss.
 
 
 
 

BLÅSER IVÄG

Alltså är det storm eller?! Blåser något helt sjukt, fick typ hålla fast mig förut när jag var ute, haha. Vi stack iväg till havet en stund vid elva för min bror har tjatat i några dagar nu att han vill bada, och har man lovat att vi skulle bada idag så får man ju hålla det, även fast det blåser storm! Det är skönt att det inte är kallt i alla fall, 28 grader ute och vinden är ju varm.
 
Nu ska jag göra något som jag velat hela sommaren men aldrig tagit mig tid till. Släppa mobilen och datorn,(whaaa haha) sätta mig i soffan, och läsa en bok. Sedan blir det nog en pw på det. Behöver lite tid för mig själv idag eller vad säger man? Senare kanske jag ska träffa Emelie. Hörs sen!
 
 
 
 
 
 

ONÖDIG FAKTA

Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna
 
En människa äter i genomsnitt åtta spindlar i sömnen under sitt liv
 
Vi föds utan knäskålar. De är först utvecklade vid sex års ålder
 
En guldfisk kommer bara ihåg de tre senaste sekunderna i sitt liv
 
Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör
 
Internet består till 61% av porr
 
Det vanligaste ordet världen över är okej. Det näst vanligaste ordet är Coca Cola
 
En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför
 
Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför
 
Charlie Chaplin vann en gång 3:dje pris i en Charlie Chaplin-lookalike tävling
 
 

FRIDAY

Sitter och äter frukost nu och väntar på att molnen ska spricka upp så det blir sol. Det ska bli typ 26 grader och sol idag! Hoppas på att kunna åka ut till havet sen men först ska jag och mamma iväg och kolla skor tror jag. Behöver ett par nya inneträningskor och även nya springskor. Ikväll blir det grill och så med lite folk vid en sjö, mys! Hörs sen ♥
 
 
 

"PLANER PÅ LSS-BOENDE FÅR GRANNAR ATT RASA" SNÄLLA LÄS


 

Såg denna artikeln på aftonbladet förut. Planer på att bygga ett boende i ett villaområde för människor med funktionsnedsättningar, i detta fallet Downs syndrom och autism. Det gör mig så himla ledsen att läsa såna här artiklar. Året är 2013 och fortfarande har människor förutfattade meningar om människor med olika nedsättningar. Förutfattade meningar om att de av någon anledning skulle vara farliga, konstiga och inte värda att bo tillsammans och runt "vanliga" människor.
 
Läser ni artikeln ser ni några utav argumenten mot detta boende. Argument om att man vill skydda sina barn (skydda sina barn mot handikappade), eller att husen kommer sjunka i värde om det ligger ett gruppboende bredvid. "Vem vill köpa en tomt vid ett gruppboende?". Vart ska människor med funktionsnedsättningar bo då? Mitt i skogen? Helst så långt bort så man inte möter en "vanlig" människa? Blir rädd för samhället vi lever i. Ska man allvarligt talat separera människor från andra människor beroende på hur dom är? För att man har fötts med en funktionsnedsättning?
 
Jag har själv en bror med Downs syndrom. Bara tanken på att vissa inte vill att sådana som honom ska finnas eller få bo i ett vanligt samhälle gör mig besviken och fruktansvärt ledsen. Han är på riktigt det bästa jag har, någon som har lärt mig så mycket i livet och gör det fortfarande. Vart är rättvisan? Vi bor i Sverige, ett väldigt bra land i många lägen, men sånt här blir jag så arg på. Det handlar om ren okunskap. Jag vet ju att alla som känner någon med Downs syndrom (i detta fallet eftersom det är de jag vet något om) är inte alls rädda, tycker dom är konstiga eller tror att dom ska attackera eller något. Dom är värda att behandlas som en vanlig människa, för det är precis vad dom är. Alla borde få lära känna någon med en funktionsnedsättning. Det hade gjort världen mycket snällare.
 
 
 
 
 
 
 

HEMMA

Alltså DÖR vad mycket folk det var på Liseberg. Haha, helt galet. Men det var roligt ändå! Vann en liten kanin och lite choklad så jag är nöjd hehe. Nu ska jag dra ut med mina onda vader (har så ont att jag kan gråta typ haha) på en pw. Puss
 
 

GODMORGON

 
Sitter och äter frukost nu i all hast. Ska åka till Liseberg om en kvart, och jag ska hinna äta och sminka mig innan dess, jobbigt läge haha. Trodde jag skulle hinna tidsinställa några inlägg eftersom jag kommer vara borta hela dagen men det gör jag tyvärr inte. Jaja, sånt är livet! Ska i alla fall bli kul att åka till Liseberg, blir premiär för i år. Hörs sen!!
RSS 2.0